Kocaeli / Kartepe Dürdane Özdilek İlkokulu

Telefon:0 262 371 48 22 Adres:EMEKEVLER MAHALLESİ ALTUN SOKAK NO.40 ÖZDİLEK AVM. YANI KARTEPE / KOCAELİ Web Sitesi:https://durdaneozdilekio.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Kartepe Okulları, Kocaeli İlkokulları, Kocaeli Kartepe İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kocaeli İlkokul Haberleri, Kocaeli Kartepe İlkokul Haberleri
Kaynak:https://durdaneozdilekio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; düşünen, sorgulayan, üreten, insan hak ve özgürlüklerine değer verip, saygı gösterebilen; teknolojiyi eğitimde kullanabilen; sosyal etkinlik grupları oluşturup toplum içinde iyi karakterli bireyler yetiştiren; çevrede bilim ve kültür merkezi olan bir okul olmak.
MisyonMisyonumuz: Bütün öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; öğrenmeyi öğrenen, birbirini anlayan, görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak gören, kendi kendine yeten, araştıran ve öğrenme duygularını harekete geçirebilen, yetenek ve ilgilerini yerinde kullanabilen bireyler olmalarını sağlamak.
BaşarılarÇeşitli il ve ilçe düzeyinde gerçekleştirilen sportif faaliyetler ve resim, şiir, yazı yarışmalarında muhtelif dereceler elde edilmiştir.
Telefon0 262 371 48 22
Faks0 262 371 48 22
AdresEMEKEVLER MAHALLESİ ALTUN SOKAK NO.40 ÖZDİLEK AVM. YANI KARTEPE / KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://durdaneozdilekio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Kocaeli İlinin doğusunda il merkezine 10 km uzaklıkta Kartepe İlçesinde bulunmaktadır.Kartepe İlçesi her geçen gün kalabalıklaşan nüfusuyla, ileri derecede sanayileşmiş, kış ve doğa turizmine açık bir ilçedir.
Ulaşımİlçe Merkezinde yer alan okulumuz, il merkezine 10 km uzaklıktadır.Kartepe ilçe merkezinde yer alan okulumuza öğrencilerimiz yaya olarak ulaşmaktadır. İl merkezinden toplu taşıma araçlarıyla ulaşılabilmektedir. Okulumuzun yakınından Sakarya´ya ve Ankara´ya bağlayan D100 kara yolu geçmektedir. Okulumuz Özdilek Alışveriş Merkezi yanındadır.Ayrıca Tem otoyolu hemen yakınımızdan geçmektedir.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezinde yer alan okulumuz, il merkezine 10 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri17 SINIF ÖĞRETMENLİĞİ -6 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ-2 REHBER ÖĞRETMENLİĞİ-1 İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ VE 1 DİN KÜLT.AHL.BİL.ÖĞRETMENLİĞİ NORMU VARDIR
Ders Saatleri08.50-14.30
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüDoğal Gaz(Kalorifer)
İnternet BağlantısıYok
Sportif Etkinliklerhalk Oyunları Ekibimiz il halk oyunları yarışmalarında 3 yıldır üst üste il 2.si olmuştur.
  • Öğretmen Sayısı35
  • Öğrenci Sayısı534
  • Derslik Sayısı21
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://durdaneozdilekio.meb.k12.tr/41/13/700982/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)