Kocaeli / Kartepe Avni Akyol İlkokulu

Telefon:02623734731 Adres:İstasyon Mahallesi Tuncer Sokak No1 Kartepe/KOCAELİ /214 hatlı otobüs okulumuza gitmektedir/ Web Sitesi:https://kartepeavniakyol.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Kartepe Okulları, Kocaeli İlkokulları, Kocaeli Kartepe İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kocaeli İlkokul Haberleri, Kocaeli Kartepe İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kartepeavniakyol.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAvni Akyol İlkokulu olarak hedefimiz,sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir. Farklılıklarımızın bilincindeyiz ve bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Birbirimizi anlıyor, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz. Biz, sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz. Aynı zamanda değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi de koruruz.
Telefon02623734731
Faks02623734731
Adresİstasyon Mahallesi Tuncer Sokak No1 Kartepe/KOCAELİ /214 hatlı otobüs okulumuza gitmektedir/
İnternet Sitesihttps://kartepeavniakyol.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKartepe ilçesinde ilçe merkezinde olup,okulumuz binasında Kartepe Anadolu Lisesi bulunmaktadır.
Ulaşımil merkezine 7 km,ilçe merkezine 1 km uzaklıktadır. 15 dakikada 1 halk otobüsleri seferi vardır.
Merkezden Uzaklıkil merkezine 7 km,ilçe merkezine 1 km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliNormal Öğretim
Ders Saatleri08.50-14.40
Isınma TürüKaloriferli-Doğalgazlı
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı19
  • Öğrenci Sayısı197
  • Derslik Sayısı33
  • Kütüphane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://kartepeavniakyol.meb.k12.tr/41/13/701027/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)