Kocaeli / Karamürsel Yalakdere Ortaokulu

Telefon:Okul Tel 262 467 41 42 Okul Müdürü 532 766 21 86 Adres:YALAKDERE MAH. KIRKPINAR CAD. SUNDURMA BLOK NO: 1 KARAMÜRSEL / KOCAELİ Web Sitesi:https://yalakdereortaokulu.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Karamürsel Okulları, Kocaeli Ortaokulları, Kocaeli Karamürsel Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kocaeli Ortaokul Haberleri, Kocaeli Karamürsel Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://yalakdereortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBütün öğrencilerimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olması,
Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması,
Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş kişiler yetiştirme.
Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standartını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler yetiştirme.
Misyon“Biz Yalakdere Ortaokulu olarak; kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek.
TelefonOkul Tel 262 467 41 42 Okul Müdürü 532 766 21 86
AdresYALAKDERE MAH. KIRKPINAR CAD. SUNDURMA BLOK NO: 1 KARAMÜRSEL / KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://yalakdereortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMahallle.
Ulaşımİlçe merkezine 17 km uzaklıkta. İl merkezinede 52 km uzaklıktadır.İlçe merkezinden minibüs ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 17 km uzaklıkta. İl merkezinede 52 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiÖĞRENCİLERİN ÇOĞU TAŞIMALI OLARAK OKULA GELİYORLAR.
Kontenjan Bilgileri2021-2022 YILI İTİBARİYLE 89 ÖĞRENCİ
4 SINIF BULUNMAKTADIR.
Ders Saatleri08.50-15.00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKATI YAKIT KALORİFER (KÖMÜR)
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerMASA TENİSİ,KALELİ YAKAN TOP, DART, GÜREŞ,SATRANÇ,FOTBOL,VALEYBOL BRANŞLARINDA OKUL İÇİ VE İLÇE DÜZEYİNDE ETKİNLİKLERE KATILIYORUZ.
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı89
  • Derslik Sayısı6
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://yalakdereortaokulu.meb.k12.tr/41/05/700515/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)