Kocaeli / İzmit Saraybahçe Anaokulu

Telefon:02623211985 Adres:Cedit Mah. Eski Hastane Sok. No41 Kocaeli/İzmit Web Sitesi:https://saraybahceanaokulu.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli İzmit Okulları, Kocaeli Anaokulları, Kocaeli İzmit Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Kocaeli Anaokulu Haberleri, Kocaeli İzmit Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://saraybahceanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSaraybahçe Anaokulu olarak vizyonumuz, çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı; sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımları ile zenginleştirilen etkinlikler ile tercih edilen; tüm okulöncesi alanında çalışanlarla karşılıklı etkileşim içinde, şeffaf, geri bildirimlere dayalı istekler doğrultusunda gelişmeye açık bir kurum olmaktır.
MisyonSaraybahçe Anaokulu’nda, öğrenciler, bilgiye araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak ulaşırlarken; toplumda bir birey olarak yer aldıklarının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.
Okulumuz , okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederek; alanında en yenilikçi eğitim öğretim metodlarını, en faydalı şekilde kullanarak ; her bir öğrencinin farklı özellikleri ve gelişim düzeyi olduğunu göz önünde bulundurarak , öğrencilerini en iyi şekilde yetiştiren okullardan biri olmayı hedef edinmiştir.
Telefon02623211985
Faks02623211985
AdresCedit Mah. Eski Hastane Sok. No41 Kocaeli/İzmit
İnternet Sitesihttps://saraybahceanaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımİZMİT / MERKEZ
Öğretim ŞekliİKİLİ ÖĞRETİM (SABAH-ÖĞLEN)
Ders Saatleri08:00/17:00
Isınma TürüDOĞAL GAZ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı106
  • Derslik Sayısı5
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://saraybahceanaokulu.meb.k12.tr/41/01/701360/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)