Kocaeli / İzmit Fahreddin Paşa Ortaokulu

Telefon:02623224443 Adres:YEŞİLOVA MAH. DİNÇ SK. FAHREDDIN PAŞA ORTAOKULU BLOK NO: 40 İZMİT / KOCAELİ Web Sitesi:https://fahreddinpasaortaokulu.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli İzmit Okulları, Kocaeli Ortaokulları, Kocaeli İzmit Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kocaeli Ortaokul Haberleri, Kocaeli İzmit Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://fahreddinpasaortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürkçeyi çok iyi konuşabilen kültürlü, yaratıcı, özgüveni gelişmiş, düşünsel ve bedensel emeğe saygılı, eleştirel düşünceye sahip demokrat, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Okulumuz öğrencilerinin kişilik haklarına saygı gösterilmekte her öğrenci bir değer olarak kabul edilmektedir.
MisyonÜlke gelişimine katkıda bulunabilmek için; Bilimsel çağdaş eğitim yaparak yeni bilgiler üreten, araştıran, sorgulayan, insan haklarına saygılı, çevre bilinci kazanmış, özgür düşünen, Atatürkçü düşünceyi benimsemiş, düşüncelerini tam ve doğru olarak ifade edebilen, ifade edilenleri doğru anlayıp yorumlayan, var olan bilgilerini geliştiren beden ve ruh sağlığı yerinde bireyler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz
BaşarılarOkulumuz açıldığı tarihten buyana her öğretim yılında Bakanlığımız açmış olduğu okullar arası minikler ve yıldızlar kategorisi halk oyunları yarışmasında Karadeniz-Akçaabat yöreleri oyunları ile İlde ise yine ilk beşinci dereceyi elde etmiştir. birincilik elde etmişlerdir.Öğrencilerimizin dersler bazında başarıları %97 dir.
Telefon02623224443
Faks02623224443
AdresYEŞİLOVA MAH. DİNÇ SK. FAHREDDIN PAŞA ORTAOKULU BLOK NO: 40 İZMİT / KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://fahreddinpasaortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYeşilova Mah. Dinç Sk. No:40 İzmit
Ulaşımİl ve İlçe merkezine yaklaşık olarak 4 km dirŞehiriçi taşımacılığı
Merkezden Uzaklıkİl ve İlçe merkezine yaklaşık olarak 4 km dir
Ders Saatleri08.40 - 15.20
Isınma TürüKalorifer-Doğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı44
  • Öğrenci Sayısı735
  • Derslik Sayısı24
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://fahreddinpasaortaokulu.meb.k12.tr/41/01/709395/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)