Kocaeli / İzmit Ana Sultan Anaokulu

Telefon:(0262)3211007 Adres:M.ALİPAŞA MAH. GAZİ MUSTAFA KEMAL BUL. ORTAOKULU SİTESİ ALBAY İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU BLOK NO 79/1 İZMİT / KOCAELİ Web Sitesi:https://anasultananaokulu.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli İzmit Okulları, Kocaeli Anaokulları, Kocaeli İzmit Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Kocaeli Anaokulu Haberleri, Kocaeli İzmit Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://anasultananaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYON
Ana Sultan Anaokulu Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, alanında sürekli gelişim ve değişim içerisinde, bilimsel ve teknolojik yenilikleri eğitim anlayışına yansıtarak geliştirmek, alanında öncü kurumlar arasında yer almak, Atatürk ilke ve inkılaplarının özünü benimsemiş aydın nesiller yetişmesi için çalışmak kurumumuzun vazgeçilmez amacıdır.
MisyonMİSYON
Okulumuzda “Her çocuk özeldir” ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimsenir. İnsani değerlere sahip, zorlu yaşam koşullarının karşısında, özgüvenleri sayesinde dimdik ayakta durabilen, özgür ve bağımsız kararlar alıp uygulayabilen, yaratıcı, girişken, etkili iletişim kurabilen, sorun çözebilen bireyler yetiştirmek, yeteneklerini ortaya çıkararak, zekalarını hem kendileri hem de toplum için en yararlı biçimde kullanmalarını sağlamak, düşünerek hareket etmelerini ve hareketlerinin sonuçlarını önceden görebilmelerini sağlamak, istediklerini ve istemediklerini cesaretle dile getirebilmeleri için onlara yol göstermek ve bütün bunları yaparken içlerindeki sevgiyi özenle koruyabilmek bizim eğitim sistemimizin temel taşlarından bir kaçıdır. Bu yolda eğitimini üstlendiğimiz erken çocukluk çocuklarımızın sonsuz öğrenme yeteneği ve inanılmaz algıları ise en büyük desteğimizdir.
Telefon(0262)3211007
AdresM.ALİPAŞA MAH. GAZİ MUSTAFA KEMAL BUL. ORTAOKULU SİTESİ ALBAY İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU BLOK NO 79/1 İZMİT / KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://anasultananaokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım1 km il
6,3 km ilçe
Merkezden Uzaklık1 km il
6,3 km ilçe
Servis BilgisiYok
Öğretim ŞekliSabah/Öğlen/Klüp
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı186
  • Derslik Sayısı8
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://anasultananaokulu.meb.k12.tr/41/01/762317/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)