Kocaeli / Gölcük Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu

Telefon:0 262 432 48 92 Adres:Yalı Mah. Ayhan Bermek Cad. No 4 Ulaşlı / Gölcük / KOCAELİ Web Sitesi:https://nuribermekilkokulu.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Gölcük Okulları, Kocaeli İlkokulları, Kocaeli Gölcük İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kocaeli İlkokul Haberleri, Kocaeli Gölcük İlkokul Haberleri
Kaynak:https://nuribermekilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizi Atatürk ilke ve esaslarına, Milli ve manevi değerlere bağlı, çağdaş, vatanını ve milletini seven,kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden,özgüveni yüksek,kendisi ve toplum ile barışık,insan hak ve özgürlüklerini,hoşgörüyü,demokrasiyi benimsemiş iyi bir öğrenci, iyi bir insan yetiştirmek, öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamaktır.
Telefon0 262 432 48 92
Faks0 262 432 48 92
AdresYalı Mah. Ayhan Bermek Cad. No 4 Ulaşlı / Gölcük / KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://nuribermekilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYalı Mah. Ayhan Bermek Cad. No:4 Gölcük / KOCAELİ
Ulaşımİl Merkezine Uzaklık :32 Km.- 15 Dk. İlçe Merkezine Uzaklık :30 Km.- 35 Dk.İzmit-Gölcük-Karamürsel hattında çalışan minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine Uzaklık :32 Km.- 15 Dk. İlçe Merkezine Uzaklık :30 Km.- 35 Dk.
Ders Saatleri9:00 - 14.40
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı163
  • Derslik Sayısı9
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://nuribermekilkokulu.meb.k12.tr/41/03/703419/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)