Kocaeli / Gebze Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu

Telefon:0262 642 44 46 Adres:Osman Yılmaz Mahallesi, 639. Sokak No 24 GEBZE/KOCAELİ Web Sitesi:https://gebzevhbanaokulu.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Gebze Okulları, Kocaeli Anaokulları, Kocaeli Gebze Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Kocaeli Anaokulu Haberleri, Kocaeli Gebze Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://gebzevhbanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkul öncesi eğitim alanında her yönde uzmanlaşmayı hedef edinen bir kadro ile; Çocuğun eğitiminde aileleri de desteklemeyi ilke edinen bir eğitim yaklaşımıyla; çocukları hayata hazırlayan, tercih edilen, ulusal ve uluslar arası alanda lider bir okul olmak.
MisyonÖğrencilerimizi tüm alanlarda bireysel farklılıklarına göre gelişimlerini desteklemek, çocuğun eğitiminde anne-babaları eğitimsel programlarla güçlendirme, teknolojik gelişmeleri eğitim etkinlikleri ile bütünleştirmek, ulusal ve evrensel değerleri benimsetmek, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı kalarak, okul öncesi eğitim alanında benimsediğimiz ilkeleri ve eğitimsel stratejileri ulusal ve uluslararası platformlarda paylaşmak için varız.
Telefon0262 642 44 46
AdresOsman Yılmaz Mahallesi, 639. Sokak No 24 GEBZE/KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://gebzevhbanaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz Gebze ilçe merkezi Osman Yılmaz Mahallesinde bulunmaktadır. Kocaeli İl merkezine 52 km uzaklıktadır. Okulumuza ulaşım ilçe merkezinden yürüyerek ya da belediye otobüsleriyle kolayca sağlanabilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Gebze ilçe merkezi Osman Yılmaz Mahallesinde bulunmaktadır. Kocaeli İl merkezine 52 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkul servisimiz bulunmamaktadır.
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı156
  • Derslik Sayısı4
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://gebzevhbanaokulu.meb.k12.tr/41/02/973025/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)