Kocaeli / Gebze Mollafenari İlkokulu

Telefon:0 262 727 32 16 Adres:Mollafenari Mahallesi Eski İstanbul Cad. No11 Gebze / KOCAELİ
Okulumuz ilçe merkezine 14 km uzaklıkta olup il merkezine de 60 km uzaklıktadır.
Gebze´deki Merkez Hastanesinin karşısında bulunan 423 nolu Köy Dolmuş duraklarından, her 15 dakikada bir minibüs kalkmaktadır.
Web Sitesi:https://gebzemollafenariilkokulu.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Gebze Okulları, Kocaeli İlkokulları, Kocaeli Gebze İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kocaeli İlkokul Haberleri, Kocaeli Gebze İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitimsel faaliyetleri ile bilim, sanat ve spor alanlarında öğrencilerini; sosyal, kültürel ve eğitimsel faaliyetleri ile çevresini aydınlatan lider bir ilköğretim okulu olmak. Öğrencilerimizin; tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.
Misyonİlköğretim programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimize ; A)Kişisel Açıdan: Bireyleri; 1.İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak. 2.Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak. 3.Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. B) Toplumsal Açıdan: Atatürk İlke ve İnkılaplarına, T.C. Anayasasına ve Demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, toplumsal ve evrensel değerlere sahip, ülkesini ve bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak. C) İnsan İlişkileri Bakımından: Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi, mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.
Telefon0 262 727 32 16
Faks0 262 727 30 04
AdresMollafenari Mahallesi Eski İstanbul Cad. No11 Gebze / KOCAELİ
Okulumuz ilçe merkezine 14 km uzaklıkta olup il merkezine de 60 km uzaklıktadır.
Gebze´deki Merkez Hastanesinin karşısında bulunan 423 nolu Köy Dolmuş duraklarından, her 15 dakikada bir minibüs kalkmaktadır.
İnternet Sitesihttps://gebzemollafenariilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz, Gebze Organize Sanayi Bölgesinin (GOSB)kuzeyinde yer almaktadır. Pelitli, Cumaköy ve Denizli Köyleri Komşu köylerdir. Köyümüzde yaklaşık 280 hane bulunmakta olup nüfusu 1300 civarındadır.
UlaşımGebze´deki Merkez Hastanesinin karşısında bulunan 423 nolu Köy Dolmuş duraklarından, her 15 dakikada bir minibüs kalkmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezine 14 km uzaklıkta olup il merkezine de 60 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri09:00
15:15
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı105
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://gebzemollafenariilkokulu.meb.k12.tr/41/02/708440/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)