Kocaeli / Derince Şükrü Aracı İlkokulu

Telefon:0 (262) 239 3496 Adres:YAVUZ SULTAN MAH. BİLGE SK. ŞÜKRÜ ARACI İLKOKULU BLOK NO: 1 DERİNCE / KOCAELİ Web Sitesi:https://sukruaraciilkokulu.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Derince Okulları, Kocaeli İlkokulları, Kocaeli Derince İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kocaeli İlkokul Haberleri, Kocaeli Derince İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sukruaraciilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDünyanın her yerinde başarılı olacak, öğrenmeyi ve öğretmeyi bilen insanlar yetiştirmek. Bilim ve teknolojinin toplumsal refaha dönüşmesine öncülük etmek.
MisyonÖğrencilerimize, Anayasa ve kanunlar doğrultusunda eğitim vermektir. Bu doğrultuda, onları, Türk milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, insan haklarına saygılı, ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Telefon0 (262) 239 3496
Faks0 (262) 229 8403
AdresYAVUZ SULTAN MAH. BİLGE SK. ŞÜKRÜ ARACI İLKOKULU BLOK NO: 1 DERİNCE / KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://sukruaraciilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞükrü Aracı İlkokulu, Kocaeli´nin gözde semtlerinden 60 Evler´de yer almaktadır. Harikalar Sahili´ne 10 dakika mesafededir. Sağlık Ocağı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Postane, Kaymakamlık, Muhtarlık, Nüfus Müdürlüğü, alış veriş merkezleri ve semt pazarına yürüme mesafesindedir. Öğrenci ve veli profili oldukça nezih insanlardan oluşan Şükrü Aracı İlkokulu, huzur ve başarının bir arada bulunduğu bir eğitim kurumudur.
UlaşımŞükrü Aracı İlkokulu, il merkezine 7 km. ilçe merkezine 3 km. uzaklıktadır. Okulun yanında bulunan otobüs durağından istenilen yere ulaşmak mümkündür. Okula 10 dakika mesafede yer alan vapur iskelesinden de hızlı ve kolay ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkŞükrü Aracı İlkokulu, il merkezine 7 km. ilçe merkezine 3 km. uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliTAM GÜN
Ders Saatleri09:00-15:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı51
  • Öğrenci Sayısı1033
  • Derslik Sayısı34
  • Atölye Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://sukruaraciilkokulu.meb.k12.tr/41/07/701557/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)