Kocaeli / Derince Şehit Serdar Gökbayrak İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://sehitserdargokbayrakiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon0EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE…” “Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak.”
Misyon0STİYORUZ Kİ... Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, “Onlar” ve “Biz” kavramı yerine “Takım Ruhuna” inansın,takım arkadaşlarının eksikliklerini tamamlamaya çalışsın. İnsanlık değerlerinin önemini kavramış olsun ve öyle davransın. Her alanda bilginin gücünü yanına alsın,bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilsin,paylaşma ve işbirliğine açık olsun. İdeal oluşturmak isterken öğüt vermekten ziyade örnek olunması gerektiğine inansın. Kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmasın. Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Verdiğimiz eğitim,öğrencileri bir üst öğrenime hazırlasın,hayata atıldıklarında ise “İşin Anahtarı”,”Ekmeğin Kapısı” olsun.
BaşarılarGENÇ BİLALLER KOCAELİ BİRİNCİSİ YUNUS EMRE ŞENTÜRK,KURANI KERİMİ GÜZEL OKUMA ABDULKERİM ŞAHİN KOCAELİ İKİNCİSİ VE GENÇ MUHAFIZLAR ÖMER BESİM TAŞTAN KOCAELİ 3.SÜ OLMÜŞTUR.
Telefon02622235634
AdresÇenedağ Mh. Esentepe Cd. Aslan Sk. No23
İnternet Sitesihttps://sehitserdargokbayrakiho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇENEDAĞ MAHALLESİ ESENTEPE CADDESİ ASLAN SOKAK NO 23
UlaşımİL MERKEZ 10 KM.İLÇE MERKEZ 1 KMHALK OTOBÜSÜ 111/103/115/NOLU OTOBÜSLER
Merkezden UzaklıkİL MERKEZ 10 KM.İLÇE MERKEZ 1 KM
Servis BilgisiSERVİS BULUNMAMAKTADIR
Kontenjan Bilgileri16 DERSLİK 360 ÖĞRENCİ KAPASİTELİDİR
Ders Saatleri08/40-1530
Yabancı DilİNGİLİZCE/ARAPÇA
Isınma TürüKALÖRİFER VE DOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerSATRANÇ.FUTBOL VOLEYBOL VE MASA TENİSİ SPORTİF ETKİNLİK OLARAK MEVCUTTUR ATLETİZİM İÇİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLATILMIŞTIR
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı143
  • Derslik Sayısı16
  • Kütüphane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://sehitserdargokbayrakiho.meb.k12.tr/41/07/762588/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)