Kocaeli / Derince Cumhuriyet Ortaokulu

Telefon:0262 239 57 89 Adres:Çenedağ Mah. Vadi Sok. no4 DERİNCE/ KOCAELİ Web Sitesi:https://derincecumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Derince Okulları, Kocaeli Ortaokulları, Kocaeli Derince Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kocaeli Ortaokul Haberleri, Kocaeli Derince Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://derincecumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirebilecekleri ortamı sağlayarak kendine güvenen, kendini özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek, öğrencilerin kendilerinin, toplumun ve ülkenin ihtiyaçlarını kavrayarak giderilmesi için çalışacakları ekonomik-sosyal-kültürel alt yapıyı oluşturmaktır.
Atatürk’ün “Çağdaş Uygarlık” ilkesini gerçekleştirme yolunda her türlü çabayı gösteren çalışkan-dürüst bireyler yetiştirmek, Türk milletinin bir ferdi olmanın gururunu taşıma bilincini kazandırmak, bu yolda her türlü planı-programı yaparak, geliştirmek, sürdürmek ve uygulamaktır.
MisyonGelişen teknolojiden ve yeniliklerden yararlanan, kendini yenileyen, geliştiren, sorumluluk ve görev bilincine sahip, sevgi ortamında geleceğe güvenle, umutla bakan, yurdunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarma çabasında olan, her türlü sosyal etkinliklere katılan ve çağdaş toplumun oluşumunda sorumluluklarını eksiksiz yerine getiren, beğenilen, istenen, özlenen örnek bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmaktır.
Telefon0262 239 57 89
Faks0262 239 57 89
AdresÇenedağ Mah. Vadi Sok. no4 DERİNCE/ KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://derincecumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇenedağ Mah. Vadi Sokak no:4 DERİNCE/ KOCAELİ
UlaşımOKULUMUZ DERİNCE İLÇE MEKEZİNDEDİRÇENEDAĞ MAHALLE MUHTARLIĞINA 300 METRE MESAFEDEDİR
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ DERİNCE İLÇE MEKEZİNDEDİR
Ders Saatleri08:40 1.DERS BAŞLAMA
15:15 7.DERS BİTİMİ
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer (Doğalgaz)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerVoleybol, futbol , bocce takımlarımız bulunmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı26
  • Öğrenci Sayısı388
  • Derslik Sayısı17
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı3
Kaynak:https://derincecumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr/41/07/713775/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)