Kocaeli / Derince Cumhuriyet İlkokulu

Telefon:02622233919 Adres:Çenedağ Mahallesi Tezler Sokak No 51 DERİNCE/ KOCAELİ Web Sitesi:https://derincecumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Derince Okulları, Kocaeli İlkokulları, Kocaeli Derince İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kocaeli İlkokul Haberleri, Kocaeli Derince İlkokul Haberleri
Kaynak:https://derincecumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGelişen teknolojiden ve yeniliklerden yararlanan, kendini yenileyen, geliştiren, sorumluluk ve görev bilincine sahip, sevgi ortamında geleceğe güvenle, umutla bakan, yurdunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarma çabasında olan, her türlü sosyal etkinliklere katılan ve çağdaş toplumun oluşumunda sorumluluklarını eksiksiz yerine getiren, beğenilen, istenen, özlenen örnek bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmaktır.
MisyonÖğrencilerin bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirebilecekleri ortamı sağlayarak kendine güvenen, kendini özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek, öğrencilerin kendilerinin, toplumun ve ülkenin ihtiyaçlarını kavrayarak giderilmesi için çalışacakları ekonomik-sosyal-kültürel alt yapıyı oluşturmaktır.
Atatürk’ün “Çağdaş Uygarlık” ilkesini gerçekleştirme yolunda her türlü çabayı gösteren çalışkan-dürüst bireyler yetiştirmek, Türk milletinin bir ferdi olmanın gururunu taşıma bilincini kazandırmak, bu yolda her türlü planı-programı yaparak, geliştirmek, sürdürmek ve uygulamaktır.
Telefon02622233919
Faks02622396261
AdresÇenedağ Mahallesi Tezler Sokak No 51 DERİNCE/ KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://derincecumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇenedağ Mah. Tezler Sok. No:52
Derince / KOCAELİ
UlaşımDerince İlçe merkezindedirKocaeli merkezden tek otobüsle ulaşım vardır. Çenedağ Mahalle Muhtarlığına 300 mt mesafededir
Merkezden UzaklıkDerince İlçe merkezindedir
Ders Saatleri09:00 BAŞLAMA
14:45 BİTİŞ
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER(DOĞALGAZ)
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı30
  • Öğrenci Sayısı565
  • Derslik Sayısı22
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://derincecumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr/41/07/708191/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)