Kocaeli / Darıca Darıca Servet Yalçın Ortaokulu

Telefon:0262 653 83 61 Adres:Piri reis Mah. Ömer Seyfettin Cad. Zakkum sok. No11 Darıca/Kocaeli Web Sitesi:https://servetyalcinortaokulu.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Darıca Okulları, Kocaeli Ortaokulları, Kocaeli Darıca Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kocaeli Ortaokul Haberleri, Kocaeli Darıca Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://servetyalcinortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk’ün çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda ilerleyen ,devletini ve milletini seven ,yaratıcı,sorgulayan,iyi ahlaka sahip bireylerin yetiştirldiği huzurlu bir eğitim öğretim ortamı yaratmaktır.

Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna,
Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.
Biz öğrenciyi her alanda en iyi şekilde yetiştirebilmenin en önemli yollarından birinin ailenin eğitilmesi olduğunu biliyoruz.
Bütün bu değerlerin yanı sıra, topluma yararlı olacak kişilik özelliklerini de kazandırmak hedefimizdir.
MisyonMilli ve ahlaki değerlerle donanmış,bilimsel ve eleştirel düşünen,araştıran,kendine güvenen bir nesil yaratmak için tüm olanakları kullanmaktır.



Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek,
Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
Her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkaran; onları, haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda, insan ilişkilerini önemseyip, evrensel ilkelerle uyumunu kurabilen, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen bireyler olarak yetiştiren köklü, güvenli ve en başarılı eğitim kurumu olma özelliğini korumak için çalışıyoruz.
Telefon0262 653 83 61
Faks0262 653 83 61
AdresPiri reis Mah. Ömer Seyfettin Cad. Zakkum sok. No11 Darıca/Kocaeli
İnternet Sitesihttps://servetyalcinortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÖğretmenlerimiz okul civarında ve ilçe merkezinde oturmaktadır. Ev kiraları 1500-2500 TL arasında değişmektedir. Öğrenci potansiyelimiz genel itibarıyla ülkemizin iç anadolu, doğu ve güneydoğu bölgesinden göç eden vatandaşlarımızın çocuklarından oluşmaktadır.
UlaşımOkulumuz Darıca şehir merkezine 5,Gebze’ye 10,Kocaeli’ne 45 ve İstanbul’a 40 km mesafededir.Her 10 dakikada okulumuzun önünden dolmuşlar geçmektedir. Ulaşımda hiçbir sıkıntı yoktur.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Darıca şehir merkezine 5,Gebze’ye 10,Kocaeli’ne 45 ve İstanbul’a 40 km mesafededir.
Ders Saatleri09:00
16:00
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı27
  • Öğrenci Sayısı380
  • Derslik Sayısı13
  • BT Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://servetyalcinortaokulu.meb.k12.tr/41/10/704795/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)