Kocaeli / Darıca Darıca Mehmet Akif Ortaokulu

Telefon:(0262) 655 55 63 Adres:FEVZİÇAKMAK MAH. EĞİTİM CAD. NO 50 DARICA / KOCAELİ Web Sitesi:https://daricamehmetakif.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Darıca Okulları, Kocaeli Ortaokulları, Kocaeli Darıca Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kocaeli Ortaokul Haberleri, Kocaeli Darıca Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://daricamehmetakif.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBirbirine güvenen, işbirliğine açık, ekip ruhunu içinde barındıran, belirlenen ilke ve amaçlar doğrultusunda sürekli gelişim ve yenileşme anlayışı ile yükseltmeye çalışan, mutlu, saygılı, güvenli, paylaşımcı bireyleri okul bünyesinde toplayan; kamuoyunda adını ve her türlü sportif ve sosyal faaliyetlerde duyuran; Bütün sınıfları donanımda belli bir standardı yakalayan çevrede, bölgede ve ülkede model bir okul olmak.
MisyonAtatürk ilke ve devrimlerini özümseyip yaşama geçiren; çağdaşlığı hedef edinmiş; sosyal demokratik haklara saygılı; bilgiyi kullanmayı amaç edinen; sorunları tespit edebilen ve çözümler üretebilen; gelecekte kendisi ailesi ve ülkesiyle barışık bireyler yetiştiren; demokratik ve bilimsel düşünen; akıl, ruh ve beden sağlığı yerinde, araştırıcı, kabiliyetleri doğrultusunda üretici, fırsat ve eşitlik ilkesinden yola çıkan bir eğitim öğretim kurumuyuz.
Telefon(0262) 655 55 63
AdresFEVZİÇAKMAK MAH. EĞİTİM CAD. NO 50 DARICA / KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://daricamehmetakif.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz, Farabi Devlet Hastanesi ve Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Çok yakındır. Sürekli göç alan ve gelişen bir bölgede bulunmaktadır.
Ulaşımİl Merkezine Uzaklık : 57km
İlçe Merkezine Uzaklık : 3km
Darıca, Çayırova ve Gebze ilçelerinden Darıca Farabi Devlet hastanesinden geçen tüm otobüslerle okulumuza kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine Uzaklık : 57km
İlçe Merkezine Uzaklık : 3km
Ders Saatleri09:00 - 15:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğal Gaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif Etkinlikler29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Koşusu´nda Okulumuz Öğrencileri üstün başarılar göstererek çeşitli dereceler almışlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Takım Dereceleri İlçede;

Küçük Kızlar 2. si,

Küçük Erkekler 2. si,

Yıldız Kızlar 2. si,

Yıldız Erkekler 3. sü olmuştur.

Ferdi dereceler;

Polat Kaan Topal, Küçük Erkeklerde ilçe 3. sü

Sehid Suci Yıldız Erkeklerde ilçe 1. si olmuştur.
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK 4006
  • Öğretmen Sayısı43
  • Öğrenci Sayısı767
  • Derslik Sayısı22
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://daricamehmetakif.meb.k12.tr/41/02/969110/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)