Kocaeli / Başiskele Kullar Mustafa Kemal İlkokulu

Telefon:2623493028 Adres:Tepecik Mah.İnönü Cad. No 1 Başiskele/KOCAELİ Web Sitesi:https://kmk.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Başiskele Okulları, Kocaeli İlkokulları, Kocaeli Başiskele İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kocaeli İlkokul Haberleri, Kocaeli Başiskele İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kmk.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli ve herkes öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Velilerimiz öğrenme sürelerine aktif olarak katılsın ve bilinçli olsun. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğunu yaşasın.
Öğrencilerimiz, ´Niçin?´ öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun.
Okulumuzda çalışanlar işlerinin yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları ve görevlerinin gereğini yapmaktan korkmasın.
Okulumuzda herkes daha iyiye daha güzele ulaşmak için sevgi ve saygı çerçevesinde görev ve sorumluluklarını yerine getirecektir.
Büyük Önderimiz Atatürk´ün ´Medeniyet Şahikasının Merdiveni Sanat´tır.´ sözü çalışmalarda rehber alınacaktır.
MisyonAtatürk İlkelerinin ışığında, Milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda Milli ve Manevi Değerlerimize bağlı,aydın fikirli, çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusu gelişmiş, yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler yetiştirmek için varız.
Beden, zihin, ahlak,ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan; Yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek.
Telefon2623493028
Faks(262) 349 3028
AdresTepecik Mah.İnönü Cad. No 1 Başiskele/KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://kmk.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBaşiskele
Ulaşımİl merkezine 5 kmBüyükşehir ve halk otobüsleri ile
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 5 km
Ders Saatleri9:00 - 14:40
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı220
  • Derslik Sayısı11
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://kmk.meb.k12.tr/41/08/707059/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)