Kocaeli / Başiskele Başiskele Anaokulu

Telefon:02623495150--02623495150 Adres:KULLAR TEPECİK MAH. YAKACIK CAD. KULLAR UYGULAMALI ANAOKULU SİTESİ NO 87/1 BAŞİSKELE / KOCAELİ Web Sitesi:https://basiskeleanaokulu.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Başiskele Okulları, Kocaeli Anaokulları, Kocaeli Başiskele Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Kocaeli Anaokulu Haberleri, Kocaeli Başiskele Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://basiskeleanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBaşiskele Anaokulu’nun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aileler ile olan işbirliği ile çocuklarımızı çağdaş bir birey olarak yetiştirmektir.Bu vesile ile hedefimiz; Sosyal becerileri gelişmiş, özgüvenli, varlığa karşı sevgiyle alaka duyan, dil becerisi ve ifade zenginliği kazanmış, özdenetimli, çevre duyarlılığına sahip, milli-manevi değerlerine bağlı ve bunların yanısıra akademik başarısı yüksek bireyler yetiştirmektir. Bu vizyon çerçevesinde okulumuzun tüm üyeleri ile birlikte mutlu ve pozitif bir okul kültürü oluşturmayı kendimize vizyon edinmekteyiz.
MisyonBaşiskele Anaokulu’nda öğrencilerimiz, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı seven, doğal kaynaklarımızı verimli kullanan ve Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olarak yetişmektedir. Her çocuğun özel ve çok kıymetli olduğu anlayışından yola çıkarak çocukların ve ailelerinin okulumuzda rahat olmaları konusunda velilerimizle işbirliği içinde şeffaflık algısıyla çalışmaktayız. Okulumuzda eğitim faaliyetleri etkinlik temelli yapılandırılmış olup, bilişsel aktivitelerin yanında moral gelişimi sağlayıcı aktiviteler olmakla birlikte yegane amacımız çocuklarımızın okulda mutlu ve sevgi dolu olmalarını sağlamaktır. Geleceğin dünyasına yön veren insanların, çocuklarımız olmasından hareketle yeryüzü mirasçılarının nitelikli insanlar olarak yetiştirmeyi kendimize düstur edinmekteyiz.
Telefon02623495150--02623495150
AdresKULLAR TEPECİK MAH. YAKACIK CAD. KULLAR UYGULAMALI ANAOKULU SİTESİ NO 87/1 BAŞİSKELE / KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://basiskeleanaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımİLÇE MERKEZİNE 6 KM
İL MERKEZİNE 9,8 KM 600 VE 615 NUMARALI OTOBÜSLER
Merkezden UzaklıkİLÇE MERKEZİNE 6 KM
İL MERKEZİNE 9,8 KM
Öğretim ŞekliNormal Öğretim
Ders Saatleri08:30-13:30
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı108
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://basiskeleanaokulu.meb.k12.tr/41/08/766747/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)