Kızılay Haftasını Büyük Bir Heyecan İle Kutladık

İyilik ve iyilik kültürünün ülkemizde yayılması adına verilen tüm çabaların hak ettiği değeri bulacağı inancıyla 3-6 Yaş Oyun Odası Kursu Öğretmenleri Aydan Güçlü ve Sakine İnönü öğretmenlerimizin hazırladığı programa 23 Nisan Kurs Merkezindeki kursiyerlerimiz katıldılar.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Ev Tekstili Ürünleri Hazırlama Kursu kursiyeri Ayşe Kaysi yaptı. Ardından 3-6 Yaş Oyun Odası Kursu öğrencisi Berra Peker günün anlam ve önemini belirten ''Kızılay'' isimli şiiri seslendirdi.

Türk Kızılay'ı ihtiyaç anında dayanışmanın, ıstırap anından şefkatin, farklılıklar karşısında hoşgörünün, merhametin ve barışın simgesi olmuştur.

Kadın Giysileri Dikimi kursiyeri Ceylan Yıldırım'ın ''Kızılay ''şiirini seslendirmesinin ardından 3-6 Yaş Oyun Odası Kursu Öğretmenlerimizin öğrencilerinin hazırladığı ''Kızılay Draması'' adlı gösteriyi izledik.

İnsan onurunu koruma ülküsüyle tüm insanlığı bütünleştiren ana duygusu hep koşulsuz yardımlaşma olan Kızılay'ın amaç ve hedeflerini nesilden nesile aktarmaya devam edeceğiz. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Keçiören Keçiören Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)