Kısa Film ve Fotoğraf Yarışması

GELENDOST KAYMAKAMLIĞI ve İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU "KISA FİLM ve FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLENECEKTİR

Yarışmanın Amacı

Bu yarışma ile çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlamak.

Yarışmanın Konusu ve Şekli

1-Yarışmanın konusu bağımlılık olup yarışma ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite de eğitim gören öğrenciler tarafından görsel kategoride hazırlanan eserler arasında yapılacaktır.

2-Yarışmaya fotoğraf ve kısa film kategorilerinin sadece birinden yarışmaya katılım sağlanacaktır.

3-İlk değerlendirme okullarda kurulacak olan komisyonlar aracılığıyla yapılacak olup okul birincisi seçilecektir.

4-İkinci değerlendirme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eser inceleme komisyonu aracılığıyla fotoğraf ve kısa film alanlarından ilk 3'e giren öğrenciler tespit edilecektir.

-Fotoğraf alanından yarışmaya katılacak öğrenciler çekmiş oldukları fotoğrafları okul idaresine bilgisayar ortamında teslim edecek tüm aşamalardaki değerlendirmeler bilgisayar ortamında değerlendirilecektir.

-Kısa film kategorisinden yarışmaya katılan öğrenciler eserlerini çekmiş oldukları filmleri okullarına teslim edeceklerdir. Kısa filmleri toplam süresi 1 ( bir ) dakikadan az, 2 ( iki ) dakikadan fazla olamaz.

Başvuru ve Değerlendirme Tarihleri

Okullara Başvuru Tarihi: 25.04.2022-11.05.2022

Okul Değerlendirmeleri: 13.05.2022

Birincilik Eserlerinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Gönderilmesi: 16.05.2022

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Isparta Gelendost Gelendost Şehit Atilla Şener İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)