Kemal Atasoy (Veda Konuşması)

Kemal ATASOY Kimdir:

1959 yılında Trabzon /Akçaabat ilçesinde doğdum.1978 yılında Kartal Lisesinden mezun oldum.1980 yılında Eğitim Enstitüsünden mezun oldum.2000 yılında Türkçe öğretmeni olarak lisansımı tamamladım. 08/02/2010 tarihinde ibrahim Saime Zıpkın ilkokula atandım. Evli ve 3 çocuk babasıyım

KEMAL ATASOY´UN VEDA KONUŞMASI:

 

         İbrahim Saime Zıpkın İlkokulu’nda görev yaptığım  zaman süresince, başarının bir ekip işi olduğu bilinciyle hak, hakikat ve adalet ölçüleri içinde olmaya azami derecede özen ve hassasiyet göstererek çalıştım.Görev Süremi dolu dolu geçirdim. Çalışma arkadaşlarımın her zaman yardımlarını ve desteklerini gördüm. Tüm personelimizle el ele vererek, önemli ve güzel işler başardığımıza inanmaktayım. Kişiler geçici, kurumlar kalıcıdır. Asıl olansa bu eşsiz vatana, yüce millete, öğrencilerimize  daima hizmettir. Bu güzel okulda, eğitim camiasına hizmet etmiş olmanın gururu  her zaman içimde yaşayacaktır.     

         Okulumuz Personellerine, Okul Aile Birliği Üyelerimize, velilerimize , Sevgili öğrencilerimize, ve en  önemlisi de İ.Saime Zıpkın  İlkokulunu   severek ve isteyerek yılmadan usanmadan çalışmakta olan eğitim gönüllüsü fedakar öğretmen arkadaşlarıma,çalişan personellerimize  veda ederken; birlikte eğitimin her alanında güzel sonuçlar aldığımız eğitim camiası personelimize,başarılı çalışmalarından  dolayı  teşekkür eder; bundan sonraki yaşamlarında iyi güzel günler geçirmelerini dilerim.

                                                                                         Kemal ATASOY

                                                                                                Okul Müdürü(eski)

 

Okulumuza Emek Veren Öğretmenleri görmek için lütfen buraya tıklayınız...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Kartal İbrahim Saime Zıpkın İlkokulu

Kaynak:https://saimezipkin.meb.k12.tr/icerikler/kemal-atasoy-veda-konusmasi_1572519.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)