Kayseri / Yeşilhisar Yeşilhisar Anadolu Lisesi

Telefon:0352 651 23 23 Adres:Fatih Mahallesi Harman Sokak No8 YEŞİLHİSAR / KAYSERİ
İlçe merkezindedir. İl merkezine 65 km uzaklığındadır.
Karayolu
Web Sitesi:https://yesilhisaranadolulisesi.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Yeşilhisar Okulları, Kayseri Anadolu Liseleri, Kayseri Yeşilhisar Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Kayseri Anadolu Lisesi Haberleri, Kayseri Yeşilhisar Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://yesilhisaranadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYeşilhisar Anadolu Lisesini okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin güç birliği ile 4 yıl içinde; ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli olarak tercih edilen,ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumları arasında yer almasını sağlamaktır.
MisyonAtatürkçü düşünce sistemi içerisinde Atatürk ilkelerini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş, vatanını ve milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı gençler yetiştirmektir.
Başarılar2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında 45 mezunumuzdan 18 tanesi önlisans veya lisans eğitimine yerleşmeye hak kazanmıştır. Yüzde 38 başarı oranına sahip olan okulumuzda önümüzdeki yıllarda başarı oranını yükseltmeyi hedeflemekteyiz.
Telefon0352 651 23 23
Faks0352 651 23 23
AdresFatih Mahallesi Harman Sokak No8 YEŞİLHİSAR / KAYSERİ
İlçe merkezindedir. İl merkezine 65 km uzaklığındadır.
Karayolu
İnternet Sitesihttps://yesilhisaranadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriFatih Mahallesi Harman Sokak No:8 YEŞİLHİSAR/KAYSERİ
UlaşımKarayolu
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezindedir. İl merkezine 65 km uzaklığındadır.
Servis BilgisiKöylerden gelen öğrencilerimiz için ücretsiz taşımalı servis imkanı bulunmakla birlikte ilçe içinde isteyen öğrencilerimiz ücret karşılığında servis imkanlarını kullanabilmektedirler.
Kontenjan BilgileriMevcut Öğrenci sayısı: 294
Ders Saatleri08:20 - 16:00
Yabancı Dilİngilizce, Almanca
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzda futbol, voleybol, satranç, masa tenisi takımları bulunmaktadır. İl düzeyinde yapılan turnuvalara düzenli olarak katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK Bilim Fuarında öğrencilerimizin yaptığı projeler sergilenmektedir.
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı294
  • Derslik Sayısı8
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://yesilhisaranadolulisesi.meb.k12.tr/38/11/964136/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)