Kayseri / Yeşilhisar Musahacılı İlkokulu

Kaynak:https://musahaciliilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon“Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için VARIZ...”
Faks0352 655 70 02
AdresMusahacılı Mahallesi/Yeşilhisar/KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://musahaciliilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYeşilhisar ilçemizin ovasında yer alan doğa harikası Sultan Sazlığı kuş cennetine komşu olan Musahacılı mahallemiz Yeşilhisar ve Yahyalı ilçeleri arasında yer almaktadır.
Ulaşımil merkezine 90 km ilçe merkezine 30 km uzaklıktadır.İlçe merkezinden ve komşu Yahyalı ilçesinden ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkil merkezine 90 km ilçe merkezine 30 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08.40-14.30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı36
  • Derslik Sayısı5
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://musahaciliilkokulu.meb.k12.tr/38/11/718121/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)