Kayseri / Yeşilhisar Derbentbaşı İlkokulu

Telefon:03526574524 Adres:DERBENTBAŞI MAH. DERBENTBAŞI KÜME EVLERİ NO 76 YEŞİLHİSAR / KAYSERİ Web Sitesi:https://derbentbasi.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Yeşilhisar Okulları, Kayseri İlkokulları, Kayseri Yeşilhisar İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kayseri İlkokul Haberleri, Kayseri Yeşilhisar İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir. Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
MisyonBizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız. Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
Telefon03526574524
AdresDERBENTBAŞI MAH. DERBENTBAŞI KÜME EVLERİ NO 76 YEŞİLHİSAR / KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://derbentbasi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMahalle
Ulaşımİlçe merkezine 23 km uzaklıkta
İl merkezine 92 km uzaklıktadır.Öğrenciler okula yürüyerek gelmektedir. Öğretmenler ise araç ile ulaşım sağlamaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 23 km uzaklıkta
İl merkezine 92 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri09:00-14.30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı14
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://derbentbasi.meb.k12.tr/38/11/705946/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)