Kayseri / Yahyalı Kirazlı Ortaokulu

Telefon:03526146018 Adres:KİRAZLI KÖYÜ 38500 YAHYALI /KAYSERİ Web Sitesi:https://kirazliortaokulu.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Yahyalı Okulları, Kayseri Ortaokulları, Kayseri Yahyalı Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kayseri Ortaokul Haberleri, Kayseri Yahyalı Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kirazliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz ve köyümüzden her sabah ve öğleyin, öğleden sonra dolmuşlar ilçemize; ilçemizden de köyümüze gidiş-dönüş yapmaktadırlar. Ayrıca şahsi araçlarla da ulaşım imkanı bulunmaktadır. Köyümüzün yolları asfalt olduğundan herhangi bir şekilde yol kapanması riski yoktur.
MisyonKirazlı Ortaokulunu tercih eden çalışkan ve yetenekli öğrencilerin; özgüven ve sorumluluk
duygularını geliştiren, tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyarak ilgi, ihtiyaç ve beklentilerine

yönelik mesleklerde basarili olmalarını sağlayacak yeteneklere sahip olarak mezun olmalarını;

Eğitimin bu aşamasından sonraki yaşamlarına donanımlı olarak devam etmelerini temin edecek

projelerle çalışmak.
Telefon03526146018
AdresKİRAZLI KÖYÜ 38500 YAHYALI /KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://kirazliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz ve köyümüzden her sabah ve öğleyin, öğleden sonra dolmuşlar ilçemize; ilçemizden de köyümüze gidiş-dönüş yapmaktadırlar. şekilde yol kapanması riski yoktur.
UlaşımOkulumuz ve köyümüzden her sabah ve öğleyin, öğleden sonra dolmuşlar ilçemize; ilçemizden de köyümüze gidiş-dönüş yapmaktadırlar. Ayrıca şahsi araçlarla da ulaşım imkanı bulunmaktadır. Okulumuz ve köyümüzden her sabah ve öğleyin, öğleden sonra dolmuşlar ilçemize; ilçemizden de köyümüze gidiş-dönüş yapmaktadırlar. Ayrıca şahsi araçlarla da ulaşım imkanı bulunmaktadır. Köyümüzün yolları asfalt olduğundan herhangi bir şekilde yol kapanması riski yoktur.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ve köyümüzden her sabah ve öğleyin, öğleden sonra dolmuşlar ilçemize; ilçemizden de köyümüze gidiş-dönüş yapmaktadırlar. Ayrıca şahsi araçlarla da ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı36
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://kirazliortaokulu.meb.k12.tr/38/10/719992/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)