Kayseri / Tomarza Zekiye Canpolat İlkokulu

Telefon:03526612025 Adres:Cumhuriyet Mah. Şht.Uzm.Çvş. Deniz Aydın Cad. No24 Tomarza/KAYSERİ
İLE 50 KM
İLÇEYE 2 KM
Kayseri- Tomarza belediye dolmusları okulumuza yakın yerden geçmektedir.Öğretmenlerin bir kısmı kendi araçlarıyla, bir kısmı servisle, bir kısmı da belediye dolmuşlarıyla ulaşım sağlıyor.
Web Sitesi:https://zekiyecanpolatilkokulu.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Tomarza Okulları, Kayseri İlkokulları, Kayseri Tomarza İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kayseri İlkokul Haberleri, Kayseri Tomarza İlkokul Haberleri
Kaynak:https://zekiyecanpolatilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİstiyoruz ki; Okulumuzda paylaşmak marifet değil hayatın doğal bir parçası olsun. Her yerde her zaman başarılı olacak geleceğe şimdiden hazır, bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgiyi kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz olsun. Okul ortamında “kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama” ilkesine uyulsun. Her öğretmen öğrencileşsin, her öğrenci öğretmenleşsin. Okulumuzda hiçbir gün diğer güne eşit olmasın. Velilerimiz bize inanç göstersin ve uyguladığımız projeye destek versin. Sevgi rehberimiz, akıl pusulamız olsun. Bilgi teknolojilerini kullanmak okulumuzda genel geçer amaç olsun. Liderlik ustalıktır, bilimselliktir, yaratıcılıktır. Anlayış, dostluk, paylaşma ve iletişim en önemsenen kavramlarımız olsun.
MisyonMilli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Etik değerleri benimsemiş, İlgi, istidat ve kabiliyetleri doğrultusunda yönlendirilmiş, 21. YÜZYILDA BENDE VARIM! Ülküsünde, Hedefleri olan mutlu GENÇLİK YETİŞTİRMEK...
Başarılar2021 yılı İstiklal Marşının Kabulünün 100. yıl dönümü ‘Mehmet Akif Ersoy Ve İstiklal Marşımız’ konulu kompozisyon yarışması Türkiye 3.’sü (3/A - Begüm Nisa Er ve 5/A - Elif Defne Er)
Telefon03526612025
Faks03526612025
AdresCumhuriyet Mah. Şht.Uzm.Çvş. Deniz Aydın Cad. No24 Tomarza/KAYSERİ
İLE 50 KM
İLÇEYE 2 KM
Kayseri- Tomarza belediye dolmusları okulumuza yakın yerden geçmektedir.Öğretmenlerin bir kısmı kendi araçlarıyla, bir kısmı servisle, bir kısmı da belediye dolmuşlarıyla ulaşım sağlıyor.
İnternet Sitesihttps://zekiyecanpolatilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCUMHURİYET MAHALLESİ ŞHT.UZM.ÇVŞ. DENİZ AYDIN CAD. NO:24 TOMARZA/KAYSERİ
UlaşımKayseri- Tomarza belediye dolmusları okulumuza yakın yerden geçmektedir.Öğretmenlerin bir kısmı kendi araçlarıyla, bir kısmı servisle, bir kısmı da belediye dolmuşlarıyla ulaşım sağlıyor.
Merkezden UzaklıkİLE 50 KM
İLÇEYE 2 KM
Ders Saatleri08:50-15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı108
  • Derslik Sayısı5
  • Kütüphane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://zekiyecanpolatilkokulu.meb.k12.tr/38/09/752854/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)