Kayseri / Sarıoğlan Palas Ortaokulu

Telefon:352 8178033 Adres:Palas Mahallesi Şehit Cemalettin Vural Caddesi No4 Sarıoğlan/KAYSERİ Web Sitesi:https://palasortaokulu.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Sarıoğlan Okulları, Kayseri Ortaokulları, Kayseri Sarıoğlan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kayseri Ortaokul Haberleri, Kayseri Sarıoğlan Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://palasortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı olabilmeleri için çevre imkanlarını kullanabilen ve öğrencilerinin kendilerini gerçekleştirmesine yardımcı olabilen bir kurum olmak.
MisyonKendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
BaşarılarSpor müsabakalarında ve bilgi yarışmalarında ortaya konulan başarılar.
Telefon352 8178033
AdresPalas Mahallesi Şehit Cemalettin Vural Caddesi No4 Sarıoğlan/KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://palasortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriPalas Kasabası Kayseri il merkezine 50 km uzaklıkta olup, kasaba içerisinde ikamet imkânı bulunmamaktadır. Yerleşim yeri geniş bir yüzölçümüne dağılmış durumdadır. Öğrencilerimizin bir kısmı okula taşımalı sistem ve belediyenin sağlamış olduğu servis araçlarıyla gelmektedir.
Ulaşımİl Merkezine 50 km İlçe merkezine 9 km uzaklıktadır.Büyükşehir Belediyesine bağlı kartlı sistem kullanılan servislerle ulaşım sağlanabilmektedir. Doğu garajından Palas´a gelen servisler buçuk saatlerinde kalkmaktadır. Palas mahallesi ikiye bölünmüş ve Kayseri-Sivas yolu Ilıca Mahallesi bölümünde kalmıştır. Bu yüzden özel araçla gelirken Kayseri-Sivas karayolunda Sultanhanı´nı geçtiktan sonra Ilıca tabelasından sonra göbekte sola doğru "Ilıca ve Palas(5)" tabelasından girilip Palas meydana ulaşılabilir.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 50 km İlçe merkezine 9 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri09:00-15:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKömür Kaloriferi
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı247
  • Derslik Sayısı12
Kaynak:https://palasortaokulu.meb.k12.tr/38/07/720609/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)