Kayseri / Pınarbaşı Panlı İlkokulu

Kaynak:https://panliilkokul.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzu iyi öğrenciler yetiştirir hale getirmektir.
MisyonOkulumuz; Türk Milli Eğitiminin Amaçları ve İlkeleri doğrultusunda temel eğitim vererek öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan önemli bir ilköğretim kurumudur. Okulumuzun misyonu; çağdaş eğitim vererek, kendine güvenen, laik düşünen bireyler olarak orta öğretim kurumlarına hazırlamak. Bizler, temel eğitim vererek ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında sağlam temeller atmak için varız. Temel eğitim verirken sürekli yeni bilgilere ulaşmaya çalışır, çevre ile iletişim kurarak toplumun kalkınmasına sürekli katkıda bulunuruz. Bu amaçla, "Gelecekte nasıl bir okul bekliyorsunuz? " sorusuna verilen yanıtları değerlendiren Okul Yönetim Kurulu, Misyonumuz çerçevesinde vizyonunu oluşturmuştur.
AdresPanlı Mahallesi No19 Pınarbaşı KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://panliilkokul.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOKULUMUZ PINARBAŞI İLÇESİ PANLI MAHALLESİNDE YER ALMAKTADIR.OKULUMUZUN BULUNDUĞU YER ASLINDA BİR KÖY OLMASINA RAĞMEN BÜYÜKŞEHİR YASASI KAPSAMIYLA MAHALLE OLARAK ADLANDIRILMAKTADIR. OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZİ OKUL KONUMUNDA OLUP 12 MAHALLE ÖĞRENCİSİNİ BÜNYESİNE TAŞIMAKTADIR. OKULUMUZDA HER GÜN ÖĞRENCİLERE SICAK YEMEK HİZMETİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR. YEMEKLER GÜNLÜK OLARAK PINARBAŞI İLÇEMİZDEN GELMEKTEDİR.
UlaşımİL MERKEZİNE UZAKLIK :67 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK :45 KMULAŞIM KÖY ARABALARI İLE SAĞLANMAKTA OLUP ARAÇLAR SABAH 7:00 DE KAYSERİ´YE HAREKET ETMEKTE, ÖĞLEDEN SONRA 14:00 TE İSE KAYSERİ´DEN KÖYE HAREKET ETMEKTEDİR. ANCAK BİR GURUP ÖĞRETMENİMİZ HUSUSİ ARABALARI İLE KAYSERİ´YE GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE UZAKLIK :67 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK :45 KM
Ders Saatleri08:30 - 14:10
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı43
  • Derslik Sayısı4
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://panliilkokul.meb.k12.tr/38/06/718702/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)