Kayseri / Pınarbaşı Melikgazi İlkokulu

Telefon:0(352) 512 11 23 Adres:YENİCAMİ MAHALLESİ ŞEHİT MURAT EKİNCİ SOKAK NO 2 PINARBAŞI/KAYSERİ Web Sitesi:https://pinarbasimelikgazi.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Pınarbaşı Okulları, Kayseri İlkokulları, Kayseri Pınarbaşı İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kayseri İlkokul Haberleri, Kayseri Pınarbaşı İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzu, ilkelerimize bağlı kalarak, başta Pınarbaşı ilçesi olmak üzere bölgesel ve ulusal ölçekte bilinen, tercih edilen, imrenilen eğitim, kültür ve bilim merkezi yaparak bütün öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenim kurumlarına en iyi şekilde hazırlamak temel vizyonumuzdur.
MisyonÖğrencilerimizi; Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir
Telefon0(352) 512 11 23
AdresYENİCAMİ MAHALLESİ ŞEHİT MURAT EKİNCİ SOKAK NO 2 PINARBAŞI/KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://pinarbasimelikgazi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKayseri-Pınarbaşı İçesi 23.000 nüfuslu bir yerleşim merkezidir. İlçe halkı tarım, hayvancılık, ticaret, madencilik, taşımacılık, alabalık işletmesi ve GES ile geçimini sağlamaktadır.
Ulaşımİl merkezine 89 km uzaklıkta olup, ilçe merkezindedir.Yaya, servis aracı.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 89 km uzaklıkta olup, ilçe merkezindedir.
Servis Bilgisiil merkezine Büyükşehir Belediyesi denetiminde mutat çalışan minibüslerle ulaşım sağlanmakta. Şehir içinde mahallelere rutin çalışan servisler hizmet vermektedir.
Ders Saatleri08:40-14:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKatı Yakıt Kalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı19
  • Öğrenci Sayısı297
  • Derslik Sayısı11
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://pinarbasimelikgazi.meb.k12.tr/38/06/630962/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)