Kayseri / Pınarbaşı Atatürk Ortaokulu

Telefon:03525122143 Adres:Güney Mah. Karaçay Sok. No 2 Pınarbaşı/KAYSERİ Web Sitesi:https://pinarbasiataturkorta.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Pınarbaşı Okulları, Kayseri Ortaokulları, Kayseri Pınarbaşı Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kayseri Ortaokul Haberleri, Kayseri Pınarbaşı Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://pinarbasiataturkorta.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSosyal, kültürel, bilimsel alandaki her tür yenileşme, gelişme ve değişmeyi yakından takip eden, uluslararası normlara ulaşmayı hedefleyen, gücünü tarihi geçmişinden alan örnek bir ilköğretim kurumu olmaktır.
MisyonÜlke kalkınmasında rol alacak, topluma faydalı, örnek öğrenci yetiştirmektir. İlk ve orta öğretim düzeyinde ortak bir genel kültür vermek, kendisiyle ve toplumla barışık, öğrenmeyi öğrenen, bilgi üreten, gelişime açık, sorumluluklarının bilincinde, rekabetçi, paylaşmayı bilen, bilimsel düşünen, Atatürkçü bireyler yetiştirmektir. Ekip çalışmasıyla ortak başarının elde edilmesinde önemli katkı sağlayacağı inancının verilmesine yönelik çalışmalar yapmaktır.
BaşarılarGlobal Warming Watchers AB Comenius Okul Ortaklıkları Projesi (1 Eylül 2010)
Telefon03525122143
AdresGüney Mah. Karaçay Sok. No 2 Pınarbaşı/KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://pinarbasiataturkorta.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSırtını Şirvan Dağı´na yaslamış, kışları soğuk ve yağışlı, yazları kurak ve serin geçtiği bir bozkırdır, Pınarbaşı.
Ulaşımİl Merkezine Uzaklık: 89km İlçe Merkezine Uzaklık: 500mİl merkezine saat başı servilerle ulaşım sağlanmaktadır.Ayrıca Doğu illerine giden otobüslerle de ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine Uzaklık: 89km İlçe Merkezine Uzaklık: 500m
Ders SaatleriBaşlama : 08.30
Bitiş : 16.50
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı104
  • Derslik Sayısı7
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://pinarbasiataturkorta.meb.k12.tr/38/06/704765/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)