Kayseri / Melikgazi Ülfet Kızıklı İlkokulu

Telefon:0 352 225 47 09 Adres:Battal Gazi Mahallesi Günay Sokak No11 Melikgazi/Kayseri Web Sitesi:https://ulfetkizikliilkokulu.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Melikgazi Okulları, Kayseri İlkokulları, Kayseri Melikgazi İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kayseri İlkokul Haberleri, Kayseri Melikgazi İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ulfetkizikliilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzu, ilkelerimize bağlı kalarak, başta Kayseri olmak üzere bölgesel ve ulusal ölçekte bilinen, tercih edilen, imrenilen eğitim, kültür ve bilim merkezi yaparak bütün öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenim kurumlarına en iyi şekilde hazırlamak temel vizyonumuzdur.
MisyonÖğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, ülkesini seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine bağlı, toplumla barışık, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen, üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve koyduğu hedefleri gerçekleştirmede azami çaba harcayan niteliklerle yetiştirip evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek okulumuzun temel misyonudur.
BaşarılarOkulumuz Eğitim Bölgesi içerisinde futbol ve atletizim yarışmalarında bölge birinciliği ve ikinciliği mevcuttur.
Telefon0 352 225 47 09
Faks0 352 225 47 09
AdresBattal Gazi Mahallesi Günay Sokak No11 Melikgazi/Kayseri
İnternet Sitesihttps://ulfetkizikliilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBattalgazi Mah. Günay Sk. No:11 Melikgazi Kayseri
UlaşımOkulumuz il merkezindedir.ulaşım problemi yoktur. Belediye otobüsleri son durağı okulumuza yakın olduğundan ulaşımda problem yaşanmamaktadır.Şehir merkezine 2 km uzaklıktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezindedir.
Servis BilgisiOkulumuzda taşımalı öğrenci yoktur.
Ders Saatleri08:50-14:40
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı325
  • Derslik Sayısı17
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ulfetkizikliilkokulu.meb.k12.tr/38/14/718669/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)