Kayseri / Melikgazi Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

Telefon:3522711651 Adres:Şirintepe Mahallesi Malazgirt Bulvarı No21 Melikgazi/KAYSERİ Web Sitesi:https://nfkisakurek.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Melikgazi Okulları, Kayseri İlkokulları, Kayseri Melikgazi İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kayseri İlkokul Haberleri, Kayseri Melikgazi İlkokul Haberleri
Kaynak:https://nfkisakurek.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim ve öğretimde kaliteyi hedefleyen; değişime ve gelişime açık, yeni ufuklar peşinde koşan modern bir okul olmak.
DEĞİŞİM, YENİLEŞME VE BAŞARIDIR.
MisyonHer fert bir değerdir, çocuk gelecektir, güvendir. Eğitime ayrılan her bir emek kazançtır idealındeyiz. Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan;
insan haklarına saygılı Atatürk´ çü düşüncenin ışığında, yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, milli ve manevi değerlerine bağlı, insan ve vatandaş haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekci, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisiyle barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu nesiller yetiştirmektir.
Telefon3522711651
AdresŞirintepe Mahallesi Malazgirt Bulvarı No21 Melikgazi/KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://nfkisakurek.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım8 kmKAYSERİ Şehir merkezinden binilen "MimSin - MimarSinan- Engelliler Kenti " yazan her otobüs okul önünde durmaktadır. Tramway ile Doğu Garajı´nda inilerek karşı taraftaki otobüs durağından yine yukarıda adı geçen otobüslere binilerek ulaşılabilir. Şehir merkezine yürüyüş mesafesi oldukca uzak olduğundan yürüyerek ulaşmak 1 saati bulur.
Merkezden Uzaklık8 km
Servis BilgisiŞehir merkezi olduğu için ulaşım otobüslerle yapılmaktadır.
Ders SaatleriOKULUMUZDA DERS SAATLERİ 08:30 & 15:00 SAATLERİ ARASIDIR.
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı29
  • Öğrenci Sayısı847
  • Derslik Sayısı20
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://nfkisakurek.meb.k12.tr/38/14/975327/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)