Kayseri / Melikgazi Mehmet - Şehime Germirli İlkokulu

Telefon:0352 244 11 21 Adres:Mimarsinan Bahçelievler M. Kocasinan C. No 77 Melikgazi/KAYSERİ Web Sitesi:https://mehmetsehimegermirli.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Melikgazi Okulları, Kayseri İlkokulları, Kayseri Melikgazi İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kayseri İlkokul Haberleri, Kayseri Melikgazi İlkokul Haberleri
Kaynak:https://mehmetsehimegermirli.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli değer ve kimliğini kaybetmeden , evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda,Ülkemizin dünya lideri olmasına en büyük katkıyı sağlayan, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, çağdaş, demokratik, verimli, yeteneklerine uygun mesleği seçebilen, mutlu ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren eğitim, öğretim ortamı oluşturmaktır.
MisyonMehmet Şehime Germirli İlkokulu olarak;tüm öğrencilerimize eşit imkanlar sunmak, onların; demokratik, hür,sağduyulu düşünüp kara verebilen, soran ve sorgulayan, kendine güvenen,araştırmacı,başkalarının düşüncelerine saygı duyan,milli ve manevi değerlerimize saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,ülkesini seven,bireysel ve toplumsal başarıyı yakalayabilmek için sürekli ve planlı çalışmanın gereğine inanmışbireyler yetiştirmek ve onların hayata hazırlayacak çalışmalar yapmak istiyoruz.
Telefon0352 244 11 21
AdresMimarsinan Bahçelievler M. Kocasinan C. No 77 Melikgazi/KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://mehmetsehimegermirli.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım11kmOtobüs
Merkezden Uzaklık11km
Servis BilgisiÖzel Servis Araçları
Ders SaatleriSabahçı Grup(ORTAOKUL) : 07.30--13.10 **********
Öğleci Grup (İLKOKUL) : 13.30--18.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerHentbol
Bilimsel EtkinliklerOkulumuz ortaokul kısmında TUBİTAK PROJELERİ yapılmaktadır. Okulumuzu kapsayan projeler sürekli olarak planlanıp yapılmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı30
  • Öğrenci Sayısı752
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://mehmetsehimegermirli.meb.k12.tr/38/14/718228/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)