Kayseri / Melikgazi Binbaşı Okan Öncel Anaokulu

Telefon:0 352 225 00 95 Adres:ERENKÖY MAH. HAVA İKM. BKM. MRK. LOJMANLARI KÜME EVLERİ BİNBAŞI OKAN ÖNCEL ANAOKULU SİTESİ NO 84 MELİKGAZİ / KAYSERİ Web Sitesi:https://binbasiokanoncelanaokulu.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Melikgazi Okulları, Kayseri Anaokulları, Kayseri Melikgazi Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Kayseri Anaokulu Haberleri, Kayseri Melikgazi Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://binbasiokanoncelanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli Eğitim Bakanlığımızın okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizin bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinmeleri, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren bireyler olarak yetişmeleridir.
Telefon0 352 225 00 95
AdresERENKÖY MAH. HAVA İKM. BKM. MRK. LOJMANLARI KÜME EVLERİ BİNBAŞI OKAN ÖNCEL ANAOKULU SİTESİ NO 84 MELİKGAZİ / KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://binbasiokanoncelanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkuulumuz 2.hava ikmal bakım merkezi lojmanları içerisindedir.Girişler askeri lojman nizamiyesinden yapılmaktadır.
Ulaşımİl merkezine 4 km uzaklıktadır.Belediye otobüsleri ile yada şahsi araçla kolayca ulaşım yapılabilmektedir.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 4 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri09:00-14:00
Isınma TürüKalorifer DOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı35
  • Derslik Sayısı4
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://binbasiokanoncelanaokulu.meb.k12.tr/38/14/763746/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)