Kayseri / Melikgazi Ambar Anaokulu

Telefon:0352 3262025 Adres:Ambar Mah. Erdek Cad. No12 Melikgazi / Kayseri Web Sitesi:https://ambaranaokulu.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Melikgazi Okulları, Kayseri Anaokulları, Kayseri Melikgazi Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Kayseri Anaokulu Haberleri, Kayseri Melikgazi Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://ambaranaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ Özgür ve sevgi dolu bir ortamda ülkemizin yarınlara hizmet edecek mutlu çocuklar yetiştirmede öncü kurum olmak. Kendine güvenen, kendi başına karar verebilen, öğrenme isteği duyan, yaratıcı, aklın ve bilimin ışığında kendini tanıyan, meraklı, aktif ve neşeli, saygı sevgi, hoşgörü, dostluk barış ve evrensel kardeşlik ruhu içinde paylaşmayı öğrenen bireyler kazandırmaktır. Eğitim planlı ve sistemli bir süreçtir. Okul öncesi eğitim ise dönemin yaşam temelidir. Öğrenme hızının çok yüksek olduğu bu dönemde amacımız öğrenmeye ilgi uyandırmak, çocuklarımızın bilişsel, duyuşsal ve sosyal gelişimlerine yardımcı olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizi;Toplumsal değerlerimizi benimseyen,Bilgi teknolojilerini, Türkçeyi, Çevredeki kaynakları etkili ve doğru kullanan Etik davranma, Problem çözme, Araştırma, Karar verme, İletişim, Girişimcilik becerileri gelişmişFarklılıklara, İnsan haklarına saygılı Duyguları yönetebilen,Bireysel zenginlikleri ile geleceği şekillendiren,Bireyler olarak yetiştirebilmek için kaliteli eğitim sunmak. İçinde bulunduğumuz bilgi çağında eğitim alanındaki her türlü yeniliklere öncülük ederek, yaşama saygılı, ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakan okumayı-araştırmayı, sorgulamayı alışkanlık edinen, doğru düşünen, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren, özgür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, bilimi sadece alıp kullanan değil, üreten ve öğrenmeyi bilen bireylerin yetişmesini sağlamaktır.
Telefon0352 3262025
Faks03523262025
AdresAmbar Mah. Erdek Cad. No12 Melikgazi / Kayseri
İnternet Sitesihttps://ambaranaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAMBAR MAH.ERDEK CAD.NO:12 MELİKGAZİ/KAYSERİ
Ulaşımİl merkezine uzaklık 15 km Toplu taşım araçları ile yapılmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine uzaklık 15 km
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri8:30- 13:30
Isınma TürüDOGALGAZ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı80
  • Derslik Sayısı4
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://ambaranaokulu.meb.k12.tr/38/14/748064/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)