Kayseri Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri Yunanistan´a Gidiyor

2014 Yılı Erasmus+  Programı  Ana Eylem 2 Okullar Arası Okul Eğitimi Stratejik  Ortaklıklar   faaliyeti  kapsamında  Mit  Dem Interaktiven Kulturkoffer Durch  Europa  Reisen  (Kültür  Valizi ile Avrupa´da Yolculuk ) adlı projeyle  hibe almaya hak kazanan  Kayseri  Lisesi,  iki öğretmen ve sekiz öğrenciyle   15-21 Şubat 2015 tarihleri arasında Yunanistan´ın Girit adasındaki  Hanya´ya  gidecek.

       

       2014 Yılı Erasmus+  Programı  Ana Eylem 2 Okullar Arası Okul Eğitimi Stratejik  Ortaklıklar   faaliyeti  kapsamında  Mit  Dem Interaktiven  Kulturkoffer Durch  Europa  Reisen  (Kültür  Valizi ile Avrupa´da Yolculuk ) adlı projeyle  hibe almaya hak kazanan  Kayseri  Lisesi,  iki öğretmen ve sekiz öğrenciyle   15-21 Şubat 2015 tarihleri arasında Yunanistan´ın Girit adasındaki  Hanya´ya  gidecek.

       Çalışma dili Almanca olan  ve 2014-2016 yıları arasında iki yıllık bir süreyi kapsayan projenin ortakları arasında Türkiye ile birlikte  Yunanistan, Polonya, Estonya  ve  Macaristan yer alıyor. Proje kapsamında  32 öğrenci ve 14 öğretmen hareketliliği  gerçekleştirilecek.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kayseri Melikgazi Kayseri Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)