Kayseri / Kocasinan Şehit İstihkam Er Suat Özgan Ortaokulu

Telefon:0352 332 32 01 Adres:Yenidoğan Mah. Alınteri Cad. Kocasinan/KAYSERİ Web Sitesi:https://suatozganortaokulu.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Kocasinan Okulları, Kayseri Ortaokulları, Kayseri Kocasinan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kayseri Ortaokul Haberleri, Kayseri Kocasinan Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://suatozganortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ Şehit İstihkam Er Suat Özgan Ortaokulu olarak: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MisyonMİSYON
İLKELERİMİZ Şehit İstihkam Er Suat Özgan Ortaokulu olarak: Hedefimiz Atatürk´ün göstermiş olduğu Çağdaş Uygarlık düzeyidir. Bu eğitim kurumunun amacı , ülkemize onurlu , kişilikli , ahlaklı , sabırlı , cesaretli , hoşgörülü , inançlara saygılı , araştırmacı düşünen hayata karşı özgün bakış açısı geliştiren , milli değerlere bağlı bireyler yetiştirmektir. Başarıyı kendi gücümüzden , gücümüzü birliğimizden alırız. Risk alır geleceği ona göre çizeriz. Sevgi , saygı ve çalışmanın olduğu yere başarısızlık giremez. Eleştirmekten ve eleştirilmekten rahatsız olmayız. Öğrencilerimizin başarıyı tatmalarını sağlarız. Her başarı yei başarının habercisidir. Mutlu ve başarılı toplumların temelinde okullar vardır. Biz başarımızla övünürüz. Bu eğitim kurumunda başarı konuşulur. Akılcılık ve bilimselliğe değer veririz.
Telefon0352 332 32 01
Faks0352 332 30 59
AdresYenidoğan Mah. Alınteri Cad. Kocasinan/KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://suatozganortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYenidoğan Mah. Alınteri Cad. Kocasinan/KAYSERİ
UlaşımŞehir Merkezine 6 KM uzaklıktadır.her 20 dk da bir Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden UzaklıkŞehir Merkezine 6 KM uzaklıktadır.
Ders Saatleri08.40 - 15.00
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı159
  • Derslik Sayısı8
Kaynak:https://suatozganortaokulu.meb.k12.tr/38/15/718106/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)