Kayseri / Kocasinan Güneşli Ortaokulu

Telefon:0352 292 20 61 Adres:Güneşli, Kale Mah. Gaffar Okkan Cad. No 12 Kocasinan / KAYSERİ Web Sitesi:https://kayserigunesliortaokulu.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Kocasinan Okulları, Kayseri Ortaokulları, Kayseri Kocasinan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kayseri Ortaokul Haberleri, Kayseri Kocasinan Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kayserigunesliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir okul olmak.
MisyonDüşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Telefon0352 292 20 61
AdresGüneşli, Kale Mah. Gaffar Okkan Cad. No 12 Kocasinan / KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://kayserigunesliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGüneşli Mah. Kayseri´nin doğusuna düşmektedir. Kayseri´ye olan uzaklığı 24 km dir. Kayseri- Sivas yolu Felahiye yol ayrımından 6 km. içeridedir.
Alternatif güzergah: Argıncık-Yeni Hâl Kompleksi- Buğdaylı Köyü- Güneşli Köyü (20 km)
Ulaşım24 KmKayseri merkezden ve Güneşli Mahallesinden Büyükşehir Belediyesine ait her saat otobüs seferi vardır. Otobüsler, Kayseri merkez ve Güneşli´den karşılıklı her buçukta hareket eder.
Merkezden Uzaklık24 Km
Servis BilgisiOtobüs Hat No: 380 Hat, Durak ve Saat bilgileri için ayrıca bakınız: https://www.kayseri.bel.tr/ulasim
Ders Saatleri08.30-15.00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı81
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://kayserigunesliortaokulu.meb.k12.tr/38/15/716554/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)