Kayseri / Kocasinan Burhanettin - Hanım Karamete İlkokulu

Telefon:03522400102 Adres:ARGINCIK MAH. 3798. CAD. A BLOK SİTESİ BURHANETTIN HANIM KARAMETE ILKOKULU BLOK NO 45 KOCASİNAN / KAYSERİ Web Sitesi:https://karameteio.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Kocasinan Okulları, Kayseri İlkokulları, Kayseri Kocasinan İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kayseri İlkokul Haberleri, Kayseri Kocasinan İlkokul Haberleri
Kaynak:https://karameteio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, Bilimsel gelişmelere açık, Fırsat eşitliğinin sağlandığı, Milli değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkan; Farklı kültürlere, hak ve sorumluluklara saygılı Bilim ve teknolojiyi yakından izleyen, Araştıran, uygulayan, üretken, sorumluluklarının bilincinde, çağdaş uygarlık düzeyinde yeniliklere sahip nesiller yetiştirmektir.
Misyon“Eğitim sevgi ile başlar” parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu, modern alt yapısı ve öğrenci merkezli eğitim uygulamaları ile Türkiye’ye model oluşturmak, dünyada isim yapmış eğitim kurumlarından biri olmak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen ilk okul olmak, aktif öğrenmeyi sağlamak amacıyla eğitim teknolojisinden en iyi şekilde faydalanan, doğa gezileri ile çevre bilinci veren, öğrencileri çeşitli projeler tasarlamaya ve bunları gerçekleştirmeye yönelten, sanat etkinliklerini ve kültürel etkinlikleri eğitim programlarıyla birleştiren, kültür sanat merkezi niteliği kazanmış bir okul ortamı oluşturmak.
Telefon03522400102
AdresARGINCIK MAH. 3798. CAD. A BLOK SİTESİ BURHANETTIN HANIM KARAMETE ILKOKULU BLOK NO 45 KOCASİNAN / KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://karameteio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçe Merkezi
Ulaşım6 km - MerkezOtobüs
Merkezden Uzaklık6 km - Merkez
Ders Saatleri09:00 - 14:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer Doğal Gaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı19
  • Öğrenci Sayısı449
  • Derslik Sayısı13
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://karameteio.meb.k12.tr/38/15/700026/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)