Kayseri / İncesu Yavuz Sultan Selim Ortaokulu

Telefon:0352 503 21 23 Adres:Fırınönü Mahallesi Bal Sokak 3. Etap TOKİ İncesu/Kayseri Web Sitesi:https://incesuyavuzsultanselimoo.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri İncesu Okulları, Kayseri Ortaokulları, Kayseri İncesu Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kayseri Ortaokul Haberleri, Kayseri İncesu Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://incesuyavuzsultanselimoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖĞRENCİLERİN İLGİ, YETENEK VE İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA YÖNLENDİRİLEREK HAYATA VE BİR ÜST GÖREVİNE HAZIRLANDIĞI; MİLLİ DEĞERLERİNİ BİLEN, DÜŞÜNEN, SORGULAYAN, OKUYUP ARAŞTIRAN, TOPLUM VE DÜNYA SORUNLARINA İLGİ DUYAN,RUHEN VE FİZİKSEL OLARAK SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİREN, ULUSLARARASI İLİŞKİLER KURABİLEN BİR "MODEL OKUL" OLMAKTIR.
MisyonTÜRK MİLLETİNİN MİLLİ,AHLAKİ,İNSANI,MANEVİ,KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN,KORUYAN VE GELİŞTİREN; AİLESİNİ VATANINI, MİLLETİNİ SEVEN VE DAİMA YÜCELTMEYE ÇALIŞAN; İNSAN HAKLARINA SAYGILI,DEMOKRATİK,LAİK VE SOSYAL BİR HUKUK DEVLETİ OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİNE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN VE BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ , FARKLI DİN VE KÜLTÜRLERLE İLETİŞİM KURMUŞ YURTTAŞLAR YETİŞTİRMEK.
Telefon0352 503 21 23
AdresFırınönü Mahallesi Bal Sokak 3. Etap TOKİ İncesu/Kayseri
İnternet Sitesihttps://incesuyavuzsultanselimoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz İncesu İlçe merkezinde yer almaktadır. İncesu merkeze 2 km mesafededir. Ulaşım Kayseri merkezden belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır. Ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.
UlaşımOkulumuz Kayseri ye 35 km uzaklıkta olup İlçe merkezinde yer almaktadır.Belediye otobüsleri ile yapılmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Kayseri ye 35 km uzaklıkta olup İlçe merkezinde yer almaktadır.
Ders Saatleri08:50 - 15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDogalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı228
  • Derslik Sayısı11
Kaynak:https://incesuyavuzsultanselimoo.meb.k12.tr/38/05/762629/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)