Kayseri / İncesu Kızılören Parlaklar Ortaokulu

Telefon:Okul Müdürü--Okul Müdürü Adres:Tabaklı Mahallesi Cumhuriyet Cad. Kızılören İncesu/KAYSERİ Web Sitesi:https://parlaklar.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri İncesu Okulları, Kayseri Ortaokulları, Kayseri İncesu Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kayseri Ortaokul Haberleri, Kayseri İncesu Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://parlaklar.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz; çağımızın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık için kullanabilen, teknolojiyi takip eden, kültürüne duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler yetiştirmektir. Bizim birliğimizin temeli, insan odaklı düşünen bir akıl ve kalbin birlikteliğidir.
Amacımız: Türk milletinin toplumsal bütünleşmesine öncülük etmektir. Eğitimi bir sistem olarak görmeyi ve sistemin tüm bileşenlerini eş zamanlı tasarlamayı hedefleyen bir yöntemi benimsemekteyiz. Öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve okulumuz vizyon belgemizin dört temel unsurudur. Unutmamalıyız ki ; her eğitim sistemi öğretmenlerin yüreğinde, zihninde ve vicdanında yükselir.
Okulumuz; insan merkezli, öğretmen temelli, kavramda evrensel, uygulamada yerli ve milli; esnek, beceri ve ahlak odaklı; hesap verebilir, sürdürülebilir bir ilkesel duruş sergilemekle yükselecektir.
Vakit gelmiştir.

Yolumuz açık olsun…
Misyonİstiyoruz ki...
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ve herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Başarılar2013- 2014 eğitim öğretim döneminde 1 öğrencimiz Fen lisesi kazanmıştır. ayrıca her yıl düzenli olarak Anadolu liselerine öğrenci göndermekteyiz...

2014- 2015 eğitim yılında 2 öğrencimiz Fen lisesine, 8 öğrencimiz ise Anadolu liselerine yerleşmiştir. 2015-2016 yılında bir öğrencimiz fen lisesine 10 öğrencimiz de anadolu liselerine yerleşmişlerdir.
TelefonOkul Müdürü--Okul Müdürü
Faks03526954043
AdresTabaklı Mahallesi Cumhuriyet Cad. Kızılören İncesu/KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://parlaklar.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİncesu’ya 14 km, Kayseri’ye 25 km uzaklıktadır. Okul saatlerine uygun otobüs olmadığından ulaşım özel araçlarla sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİncesu’ya 14 km, Kayseri’ye 25 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri09.00- 15.45
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Bilimsel EtkinliklerTUBİTAK 4006
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı104
  • Derslik Sayısı7
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
Kaynak:https://parlaklar.meb.k12.tr/38/05/170431/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)