Kayseri / İncesu İncesu Bekir Yazgan - Yaşar Çilsal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://incesusml.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYürüteceği mesleğin kutsallığının bilincinde olan, mesleki ahlak ilkelerine bağlı, gelişmiş ve güncel teknolojik araç gereçleri kullanabilecek üstün nitelik ve kabiliyetlere sahip, sorumluluk bilinci taşıyan, bakımı ve korunmasından sorumlu olduğu hastalarını sadece sağlık yönünden değil sosyal ve psikolojik açıdan destekleyen ve kendilerine güven duyulan, çağdaş, insan haklarına saygılı, kişilerarası ilişkileri ve iletişimi iyi, inandırıcı ve ikna kabiliyeti olan, mesleğinde azimli, bilgili, dürüst ve cesur olan, kaliteli, verimli ve etkili hizmet üretebilen sağlık personelleri yetiştirmek, sağlık mesleğini ve çalışanlarını topluma benimseterek bu mesleğe ve dolayısı ile okulumuza olan ilgi ve talebi artırmaktır.
MisyonTürk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda; Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani ve manevi değerlerini benimseten, toplumun sağlık seviyesinin yükseltilmesinin ve korunmasının gereğine inanan, her koşulda mesleğinin gereklerini yerine getirmeyi amaçlayan, uluslararası niteliklere sahip insan gücünün yetiştirilmesini sağlayan, çağdaş eğitim tekniklerini sisteme yansıtan, sağlık eğitimi alanında tercih edilen bir eğitim kurumu olmayı hedeflemekteyiz.
Telefon0 352 691 45 88
AdresKaramustafapaşa Mah. Müftülük Sok. NO1/1 38560 İncesu / KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://incesusml.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKaramustafapaşa Mah. Müftülük Sok. No: 1/1 38560 İncesu / KAYSERİ
UlaşımOkulumuz Kayseri il merkezine 30. km. uzaklıktadır. İlçe merkezinde bulunmaktadır.Servis ve Belediye Otobüsleri ile
Merkezden UzaklıkOkulumuz Kayseri il merkezine 30. km. uzaklıktadır. İlçe merkezinde bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:15-16:25
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı19
  • Öğrenci Sayısı199
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://incesusml.meb.k12.tr/38/05/971851/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)