Kayseri / Felahiye Kanuni Süleyman Ortaokulu

Telefon:3527912070 Adres:Kale Mah. 8. Sokak No3 Felahiye KAYSERİ Web Sitesi:https://kanunisuleyman.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Felahiye Okulları, Kayseri Ortaokulları, Kayseri Felahiye Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kayseri Ortaokul Haberleri, Kayseri Felahiye Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kanunisuleyman.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİstiyoruz ki… Okulumuz tam öğrenmenin gerçekleştiği, okul toplumunun karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü, güven, sorumluluk duygusu ve işbirliği içinde eğitime zorunlu gözüyle değil bir ihtiyaç gözüyle baktığı, mezunlarının düşüncelerinin olumlu yönde değişmiş, devletini, vatanını ve milletini seven, tüketici değil üretici bireyler olarak yetiştirildiği bir eğitim, öğretim ortamı hazırlasın ve bilginin gerçek bir değer kabul edildiği bir okul olarak başarılarıyla adından söz ettiren bir kurum olsun.
MisyonBiz… Öğrencilerin severek ve isteyerek geldikleri bir okul ortamı oluşturmak için varız. Biz… Ailelere okulun önemini kavratmak için varız. Biz… Çocuklara temizlik alışkanlığı kazandırmak için varız. Biz… Öğrencilere, anlamlı okutmak için varız. Biz… Güven duygusu içinde kendini tanıyan, kendisiyle barışık bireyler yetiştirmek için varız. Biz… Toplumun gelişmesine katkı sağlayacak çalışmalar için varız. Biz… Vatan, millet sevgisi oluşturmak için varız. Biz… Eğitim araç-gereçlerini etkin bir şekilde kullanarak, tam öğrenmeyi gerçekleştirmek için varız. Biz… Öğrencilerin, olumlu ideal sahibi olarak yetişmelerini sağlamak için varız. Biz… Kitapla barışık, araştırmacı, kendi gelişimine süreklilik kazandıran (Bunu da öğrencilere yansıtan) öğretmenler olmak için varız.
Telefon3527912070
Faks(352) 791 2685
AdresKale Mah. 8. Sokak No3 Felahiye KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://kanunisuleyman.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriFELAHİYE HÜKÜMET KONAĞI İLE KARŞI KARŞIYA BULUNAN OKULUMUZ ORTAOKUL OLARAK HİZMET VERMEKTEDİR.
UlaşımİLÇE MERKEZİNDEKİ OKULUMUZ KAYSERİ´YE 58 KM. UZAKLIKTADIR.DOĞU GARAJINDAN SERVİS ARAÇLARI İLE ULAŞILABİLİR.
Merkezden UzaklıkİLÇE MERKEZİNDEKİ OKULUMUZ KAYSERİ´YE 58 KM. UZAKLIKTADIR.
Ders Saatleri08:50 DERS BAŞLANGICI 15:10 DERS BİTİŞİ
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı123
  • Derslik Sayısı10
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://kanunisuleyman.meb.k12.tr/38/04/343141/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)