Kayseri / Bünyan Namık Kemal Ortaokulu

Telefon:0 352 712 10 26 Adres:Bayramlı Mah. Lale Sokak No 4 Bünyan/KAYSERİ Web Sitesi:https://namikkemal38.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Bünyan Okulları, Kayseri Ortaokulları, Kayseri Bünyan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kayseri Ortaokul Haberleri, Kayseri Bünyan Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://namikkemal38.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrenci, veli ve çalışanlarımızın memnuniyetini ön planda tutan, kalite anlayışı ile Demokratik, Laik ve Atatürkçü eğitim sisteminin bütün imkanlarını kullanarak sürekli ve çağdaş bir eğitim sistemi sunmaktır. Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna; Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.
MisyonAtatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda Milli ve Manevi değerlerine sahip çıkan, içinde yaşadığı toplum ile uyum içinde olan ve gelişimine katkı sağlayan, ne aradığını ve ne istediğini sorgulayıp çözüm yolları üretebilen, öğrenmeyi bir bütün olarak düşünebilen, içinde yaşadığı sosyal çevrenin yanında evrensel değerlere saygı gösteren, yaşadığı dönemin yeniliklerine ayak uyduran, bilimi kendine rehber edinen, yaparak ve yaşayarak öğrenen,bilgi, tecrübe ve deneyimlerini toplumun menfaati için kullanan, tüm insanlığa karşı hoşgörülü bireyler yetiştirmektir.
Telefon0 352 712 10 26
AdresBayramlı Mah. Lale Sokak No 4 Bünyan/KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://namikkemal38.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçe merkezinde yer almaktadır. İlçemizde konut sorunu bulunmamaktadır. Çok sayıda kiralık konut bulunmakta ve ısınma çoğunlukla doğal gazla sağlanmaktadır. İlçemizde her türlü imkan olmasının yanında il merkezine yakınlığı sebebiyle ihtiyaçlar kolayca karşılanmaktadır.
Ulaşımİl merkezine 35 km uzaklıktadır.
İlçe merkezinde yer almaktadır.İl merkezine ulaşım oldukça kolaydır.Yaklaşık her 20 dakikada karşılıklı belediye ve kooperatif araçları yolcu taşımaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 35 km uzaklıktadır.
İlçe merkezinde yer almaktadır.
Servis BilgisiÖğrencilerimiz ilçemizin her bölgesinden okulumuza özel servislerle ulaşmaktadır.
Ders Saatleri08:50-14:50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerATLETİZM, VOLEYBOL, YÜZME, FUTBOL, BASKETBOL, DART, GELENEKSEL TÜRK OKCULUĞU VE MASA TENİSİ
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK 4006
ProjelerTÜBİTAK 4006
  • Öğretmen Sayısı24
  • Öğrenci Sayısı224
  • Derslik Sayısı14
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://namikkemal38.meb.k12.tr/38/02/736475/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)