Kayseri / Bünyan Köprübaşı Yakup Atila Ortaokulu

Telefon:03527751160 Adres:Köprübaşı Köyü Bünyan/Kayseri Web Sitesi:https://yakupatilaortaokulu.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Bünyan Okulları, Kayseri Ortaokulları, Kayseri Bünyan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kayseri Ortaokul Haberleri, Kayseri Bünyan Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://yakupatilaortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren,kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan,özgüven sahibi,çevre bilincine sahip sosyal kültürel vesportif faaliyetlere katılmayaistekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
MisyonÖğrencilerimizi cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,yetenekleri ve yeterlilikleridoğrultusunda,özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde,çağdaş bilgilere ulaşabilen,eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımlagidecek bireyler olarak yetiştirmek.sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerine sağlamak;okul çevresine eğitim öğretim ve bilim alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
BaşarılarOkulumz 2011-2012 eğitim öğretim yılında SBS sonuçlarına göre ortaöğretim kurumlarına (Anadalu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi,Endüstri Meslek Lisesi Bilişim Teknololjileri Bölümü ve Sağlık Meslek lisesi)6 öğrenci,DPYB sonuçlarına göre sonuçlarına göre ise değişik liselere 10 öğrenci göndermiştir.
Telefon03527751160
AdresKöprübaşı Köyü Bünyan/Kayseri
İnternet Sitesihttps://yakupatilaortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuzun yerleşim yeri Bünyan İlçesine bağlı Köprübaşı Köyüdür.Köyümüz ilçeye 26 km mesafede olup eski Malatya- Kayseri karayolu üzerinde bulunmaktadır.Yeni Kayseri- Malatya yolu ile Kayseri´ ye uzaklığı 55 km dir.
UlaşımOkulumuz Kayseri´ ye 55 km, Bünyan´a 26 km mesafede eski Kayseri- Maltya Karayolu üzerinde Köprübaşı Köyünde bulunmaktadır.Öğretmenler geliş gidiş yapmakta olup olup ulaşımı öğretim yılı başında tuttukları servis aracı ile sağlamaktadırlar.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Kayseri´ ye 55 km, Bünyan´a 26 km mesafede eski Kayseri- Maltya Karayolu üzerinde Köprübaşı Köyünde bulunmaktadır.
Ders Saatleri08:10-15:20
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı55
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://yakupatilaortaokulu.meb.k12.tr/38/02/717589/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)