Kayseri / Bünyan Ekinciler İlkokulu

Telefon:03527751308 Adres:Ekinciler Mahallesi Kümeevler Bünyan KAYSERİ Web Sitesi:https://ekincilerio.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Bünyan Okulları, Kayseri İlkokulları, Kayseri Bünyan İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kayseri İlkokul Haberleri, Kayseri Bünyan İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ekincilerio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon; Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, özgüven sahibi, çevre bilincine sahip sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
MisyonÖğrencilerimizi cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda ,özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde ,çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek;sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak;okul çevresine eğitim,öğretim bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
Başarılar2011-2012 öğretim yılı sonunda SBS sınav sonuçlarına göre sınava giren öğrencilerimizin tamamı baraj puanını aşarak tercihte bulunmuşlurdır. Bu öğrencilerden 1 Bünyan Anadolu Öğretmen Lisesi, 1 Bünyan Anadolu Lisesi, 2 Bünyan Endüstri meslek Lisesi , 1 İncesu ÇPL(yatılı), 2 Pınarbaşı EML(yatılı) olarak yerleşmişlerdir.Okulumuzdan mezun olan 10 öğrencimizin diğerleri değişik orta öğretim kurumlarına devam etmektedir.
Telefon03527751308
AdresEkinciler Mahallesi Kümeevler Bünyan KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://ekincilerio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyümüzün şebeke suyu ve alt yapısı bulunmaktadır. Köyümüzde Okul, cami, sağlık evi, kur"an kursu ve 2 adet köy fırını bulunmaktadır. Ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Köy içi yollar kısmen parke döşelidir. Taçın suyunun köyümüzden geçmesinden dolayı köyümüzün belli yerlerinde sulu tarım yapılmaktadır. Şeker pancarı ve patatesin yanında arpa üreticiliği yapılmaktadır. Ayrıca küçük ve büyük baş hayvancılığı da yapılmaktadır.
Ulaşımİlmekezine uzaklık:60km
İlçe merkezine uzaklık:32km Şahsi araçlarla
Merkezden Uzaklıkİlmekezine uzaklık:60km
İlçe merkezine uzaklık:32km
Öğretim ŞekliNormal
Ders SaatleriBaşlama : 08:40
Bitiş : 15:05
Isınma TürüKömür yakıtlı kalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı14
  • Derslik Sayısı4
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ekincilerio.meb.k12.tr/38/02/717066/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)