Kayseri / Akkışla Akkışla Şehit Nevzat Akyol Halk Eğitimi Merkezi

Telefon:0352 591 32 06 Adres:Yeni Mah. Hastahane Cad. Kemal Aydın Sok No1 AKKIŞLA / KAYSERİ Web Sitesi:https://akkislahalkegitim.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Akkışla Okulları, Kayseri Halk Eğitim Merkezleri, Kayseri Akkışla Halk Eğitim Merkezleri, Halk Eğitim Merkezi Haberleri, Kayseri Halk Eğitim Merkezi Haberleri, Kayseri Akkışla Halk Eğitim Merkezi Haberleri
Kaynak:https://akkislahalkegitim.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonElimizdeki olanakları; dünyada ve ülkemizde bilimsel ve teknolojik gelişmelere paralel olacak şekilde daha çok geliştirmek,daha çok insana ulaşmak toplumsal ve kültürel sorunların çözümüne yardımcı olmak,kültürümüzü gelecek nesillere aktarmada köprü olmak,halkı ihtiyaç duyulan konularda bilinçlendirmek hedefimizdir.
MisyonTürk Milli Eğitimin genel amaçları ve temek ilkeleri doğrultusunda “ Önce İnsan ” düşüncesini benimseyerek, bireylerin ilgi, istek, ihtiyaç ve yeteneklerine göre bilgi ve beceri eksikliklerini tamamlayarak, ulusal ve evrensel kültür değerlerinin yaşatılıp, yaygınlaştırılması ve genç kuşaklara aktarılmasını sağlamak.
Telefon0352 591 32 06
Faks0352 591 31 76
AdresYeni Mah. Hastahane Cad. Kemal Aydın Sok No1 AKKIŞLA / KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://akkislahalkegitim.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKurumumuz Akkışla ilçe merkezinde bulunmaktadır.
UlaşımKayseri İl Merkezine uzaklık 80 Km dir.Kayseri-Akkışla arasında Büyükşehir Belediyesine bağlı ilçe servisleri ile ulaşım sağlanmakta olup, Kayseri il merkezine ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. Sabah saat 07:00 da servisler Kayseri Doğu Garajı ve İldem semtinden hareket etmektedirler. Yolculuk süresi yaklaşık 1 saattir.
Merkezden UzaklıkKayseri İl Merkezine uzaklık 80 Km dir.
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı127
  • Derslik Sayısı4
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://akkislahalkegitim.meb.k12.tr/38/12/215356/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)