Kaymakam Murat Karaloğlu'ndan Okul Ziyareti

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Büşra GÜMÜŞ tarafından koordine edilen "MESLEKLERİ TANIMA VE KARİYER GÜNLERİ" etkinliğine Erciş Kaymakamı Sn. Murat KARALOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Sn. Sadık İŞLER katıldı.

    Program kapsamında Kaymakamlık mesleği hakkında bilgiler veren, Kaymakamımız Sn. Murat KARALOĞLU, öğrencilik ve meslek yaşamı ile ilgili tecrübelerini paylaştı. Geleceğe yönelik kariyer planlaması ve meslek seçimi konularında öğrencilerle sohbet eden Kaymakamımız Sn. Murat KARALOĞLU, öğrencilerin Kaymakamlık mesleği ile ilgili sorularını yanıtladı.  

 

 Kaymakamımız Sn. Murat KARALOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Sadık İŞLER, okul öğretmenimiz Kübra BULUT KARATAY koordinatörlüğünde gerçekleştirilen " Dilimizin Zenginlikleri Projesi " kapsamında atasözleri ve deyimlerin anlatıldığı resim ve 3 boyutlu tasarımlardan oluşan sergiyi ziyaret etti.Öğrencilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakamımız Sn. Murat KARALOĞLU, serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, başarılar diledi.  

 

 Davetimizi kırmayıp okulumuza teşrif eden  Kaymakamımız Sn. Murat KARALOĞLU'na ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Sn. Sadık İŞLER'e teşekkürlerimizi sunarız. Etkinliğimize katkı sağlayan okul müdürümüz Salih İSLAMOĞLU'na ,idarecilerimize, bütün öğretmen ve öğrencilerimize çabalarından dolayı teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van Erciş Selçuklu Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)