Kaybedeni Olmayan Yarışmalarda İlk Üç Belli Oldu

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen İlmihal, 40 Hadis ve Meal yarışmaları sonuçlandı. 

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen İlmihal, 40 Hadis ve Meal yarışmaları sonuçlandı. “Kaybedeni Olmayan Yarışmalar” sloganıyla Ocak ayından bu yana hazırlığı devam eden yarışmalarda dereceye giren isimler belli oldu.

9. sınıflar 40 Hadis Yarışmasında 9/A sınıfından Tarık Sami ÜNLÜ birinci, 9/B sınıfından Furkan KARAĞAÇ ikinci ve  9/A sınıfından Levent POLAT üçüncü oldu.

10. sınıflar için İlmihal Yarışmasında da 10/A sınıfı öğrencileri Enes GELEBEK, Mehmet ÇOBAN ve Samet KURTOĞLU ilk üçü elde ettiler.

11. sınıflar Meal Yarışmasında ise 11/A sınıfından Bekir AKKAYA birinci olurken,  11/B sınıfından Ahmet Yasin ÖZCAN ikinci oldu. Üçüncülüğü ise 11/A sınıfından Abdurrahman KANAT ve Veysel TELEK paylaştılar.

Okul Müdürü Abdurrahman KILIÇ, yarışamadan sonra yaptığı açıklamada yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencileri ayrı ayrı tebrik ederek “Meal, 40 Hadis ve İlmihal Yarışmaları inşallah okulumuzda bir gelenek haline gelecek. Öğrencilerimize özgüven kazandıracak, onları daha çok motive edecek sosyal faaliyetler yapacağız. Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi dini, kültürel ve sportif faaliyetlerde inşallah daha çok başarılar elde edecek. Öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan öğretmenlerimiz de ayrıca tebrik ediyorum” görüşlerine yer verdi.

Yarışmada birinciler bisiklet, ikinciler 100 TL üçüncüler ise 50 TL sahibi olacak.

Dereceye girenlerin ödülleri düzenlenecek törenle verilecek.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep İslahiye Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)