Kaybedeni Olmayan Yarışma; Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması

Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Ankara 1. Bölge Finali Çubuk Anadolu İmam Hatip Lisesimizde yapıldı. Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Ankara 1. Bölge Finaline Çubuk Belediye Başkanı Sn. Baki Demirbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Alican Kılıç, Ankara İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Selman Ekici, Sn. Muzaffer Gül, Sn. Ahmet Bayır, Çubuk İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sn. Savaş Uzun, Sn. Ercan Doğan, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Seçici kurul olarak Prof. Dr. Suat Erdem, İlçe Müftüsü Tahsin Yazgan, Bilsem Müdürü/Edebiyat Öğretmeni Yunus Nasır, İmam-Hatip Bayram Mumcu ve İHL Meslek Dersi öğretmeni Nurullah Faydalı'nın görev yaptığı yarışmada, program sunumunu İHL Meslek Dersi öğretmenimiz Cemil BÜLBÜL yaptı. Birbirinden güzel hutbe sunumlarının yapıldığı yarışma sonucunda Muhammed Hamdi Yazır Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yusuf Emin Gündoğmuş birinci oldu.

Okul Müdürümüz Zülkif Sarıtepe; "Kaybedeni olmayan böyle güzel bir yarışmaya ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Öğrencilerimizin ders başarılarını artırmak kadar; sosyal, kültürel ve mesleki çalışmalar yaparak kişisel gelişimlerine katkıda bulunmanın da çok önemli olduğuna inanıyoruz. Burada yarışmaya katılmanın dereceye girmekten daha kıymetli olduğunu düşünüyorum. Yarışmaya 5 ilçemizden toplam 15 okulumuz katıldı. Tüm okullarımıza teşekkür ediyor, Ankara'yı temsil edecek olan yarışma birincisi olan gencimize başarılar dileyerek, yarışmanın organizasyonu noktasında her aşamasında desteklerini gördüğümüz sayın kaymakamımız Sayın Adem Keleş’e, Belediye Başkanımız Sayın Baki Demirbaş’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Alican Kılıç’a, İlçe Müftümüz Sayın Tahsin Yazgan’a, değerli vakitlerini bizlere ayıran seçici kurulumuzun kıymetli üyelerine ve meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Çubuk Çubuk Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)