Kasım Ayı Örnek Öğrencileri Ödüllendirildi

Her ay kişilikli, başarılı,  dürüst ve ideal öğrenci davranışı sergileyen öğrencileri “Ayın Örnek  Öğrencisi” olarak seçmek, ödüllendirmek ve onurlandırmak, öğrencileri olumlu davranmaya yönlendirmek. Ayın örnek öğrencisini seçerek öğrencilerin başarılı, ahlaklı, terbiyeli ve saygılı olmanın teşvik edici davranışlar olduğunun önemini kavratmak     

Öğrencilerdeki okula uyum sürecini etkinleştirmek, ailelerin, çocuklarının başarılarından haberdar olmalarını sağlamak, öğrencilere, kendilerine değer verildiğini hissettirmek, öğrenciler arasında tatlı bir rekabet ortamı teşkil etmek ve bu suretle genel başarıyı artırmak adına okulumuzda ayın öğrencisi seçimi yapılmıştır.

 

Her ay her şubeden bir öğrenci sınıf rehber öğretmeni tarafından ayın öğrencisi olarak belirlenir. Bu belirlemeyi yaparken okul müdürü, Okul müdür yardımcısı, okul rehber öğretmenin ve o sınıfın dersine giren öğretmenlerin görüşünü de alır. Ayın öğrencisi seçilmiş bir öğrencinin başka bir ayda yeniden aday gösterilemez. Ayın öğrencisi okulumuzun web sayfasında yayınlanır ve ödül verilir.

 

 KASIM AY’I ÖRNEK ÖĞRENCİ LİSTESİ

9/C    Esra nur YALUR

10/C İlker KARTALMIŞ

11/C  Aslı Kübra YILDIZ

12/A  Ayşecik BULUT

 

Kasım ayı öğrencilerine örnek davranışlarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

 

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Merkez Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Kaynak:https://cumhuriyet36.meb.k12.tr/icerikler/kasim-ayi-ornek-ogrencileri-odullendirildi_6045957.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)